CSO Ada Ankara Vivaldi'nin doğumunun 345. yılını dünyaca ünlü Kölner Akademie ile Kutlayacak

Almanya’nın en sevilen   oda müziği topluluklarından Kölner Akademie CSO Ada Ankara’ya konuk oluyor  CSO Ada Ankara “İtalya’nın Barok Efsanesi” Antonio Vivaldi’nin doğumunun 345.

  • 13 Haziran 2023
  • CSO Ada Ankara Vivaldi'nin doğumunun 345. yılını dünyaca ünlü Kölner Akademie ile Kutlayacak için yorumlar kapalı
  • 167 kez görüntülendi.
CSO Ada Ankara Vivaldi'nin doğumunun 345. yılını dünyaca ünlü Kölner Akademie ile Kutlayacak

Almanya’nın en sevilen   oda müziği topluluklarından Kölner Akademie CSO Ada Ankara’ya konuk oluyor 

CSO Ada Ankara “İtalya’nın Barok Efsanesi” Antonio Vivaldi’nin doğumunun 345. yılını, Almanya’nın en sevilen oda müziği topluluklarından Kölner Akademie’nin özel bir konseri ile kutlayacak. Dünya çapında üne sahip topluluk, Vivaldi’nin barok müziğin büyüleyici evrenine sürükleyen eserleri ile 16 Haziran’da müzikseverlerin huzuruna çıkacak. 

Eski dönem çalgıları ile verdikleri konserlerde muhteşem barok yorumlarının yanı sıra romantik dönem bestecilerini de ustalıkla seslendiren Kölner Akademie, Ankara’da vereceği ilk konserinde batı müziği tarihinin en sevilen ve eserleri her daim hayranlıkla dinlenen bestecilerinden Antonio Vivaldi’nin konçertolarını seslendirecek. Doğumunun 345. yılında, ünlü Venedikli bestecinin obua, keman, flüt, mandolin, yaylılar ve nefesli-yaylı çalgılar için yazdığı birbirinden çekici eserler müzikseverlere kaçırılmayacak bir müzik ziyafeti vadediyor.

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 275 TL

2. Kategori: 200 TL

3. Kategori: 150 TL

4. Kategori: 100 TL

Detaylı bilgi için; “csoadaankara.ktb.gov.tr” adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Biletler; “biletinial.com” adresi, “SanatCepte” uygulaması ve CSO ADA ANKARA fuaye alanındaki Biletinial gişesi üzerinden temin edilebilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı