Dalmaçyalı Kapına Kadar Gelsin, Faturandan ne Kadar Tasarruf Edeceğini Söylesin

20 yılı aşan tecrübesi ve uzmanlığı ile Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri, tüketicilere ücretsiz keşif hizmeti veriyor.

  • 05 Mart 2024
  • Dalmaçyalı Kapına Kadar Gelsin, Faturandan ne Kadar Tasarruf Edeceğini Söylesin için yorumlar kapalı
  • 96 kez görüntülendi.
Dalmaçyalı Kapına Kadar Gelsin, Faturandan ne Kadar Tasarruf Edeceğini Söylesin

20 yılı aşan tecrübesi ve uzmanlığı ile Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri, tüketicilere ücretsiz keşif hizmeti veriyor. Türkiye’nin hangi ilinde yaşarsanız yaşayın bir telefonunuz ya da tek mesajınızla kapınıza kadar gelen Dalmaçyalı, ısı yalıtımının sağlayacağı faydayı bizzat yerinde anlatıyor. 

Ödediği binlerce liralık doğalgaz faturasına rağmen evinde üşüyenler, kombiyi en yüksek derecesinde çalıştırıp yine de bir türlü ısınamayanlar, odadan odaya geçerken ürperenler, sırtına bir hırka geçirmeden televizyon izleyemeyenler… Isı yalıtımsız binalarda yaşayan pek çok kişinin evde derdi aynı. Ancak, bu dertlerin çözümü zor değil. Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri Türkiye’nin 81 ilinde ücretsiz keşif hizmeti veriyor.  Gelen tüm talepleri Dalmaçyalı’nın uzman ekipleri yerinde değerlendiriyor, gerekli ölçümleri yapıyor. Ekipler, binalara doğru ısı yalıtımı yapıldığında elde edilecek faydaları gösteriyor, uygun çözümleri öneriyor.

DOĞALGAZ FATURASINDAN KIŞ MEVSİMİNDE AYDA ORTALAMA 795 TL KAZANÇ

Türkiye’de binaların yaklaşık yüzde 70’inde ısı yalıtımı yok. Halbuki, ısı yalıtımının pek çok faydası var. Tüm evin eşit ısınarak 4 mevsim termal konfor sağlanmasının yanı sıra aslında en önemli faydası, sağladığı tasarruf. Doğru bir ısı yalıtımı doğalgaz faturasından yüzde 60’a varan oranda tasarruf ettiriyor. Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri Pazarlama Direktörü Çağdaş Korkmaz, “Ücretsiz keşif hizmetimizi, bu faydaları anlatmak, tüketicileri ısı yalıtımı konusunda bilinçlendirmek amacıyla başlattık. Çok değil 2024 yılı başında Dalmaçyalı kalitesine güvenerek ısı yalıtımı yaptıranlar kış mevsiminde ayda ortalama 795 TL’ye varan oradan kazanç sağlamaya başladı bile.” dedi.

“DALMAÇYALI’NIN ISI YALITIMI YAPTIĞI BİNALARA BAKIN”

Dalmaçyalı’nın 20 yılı aşan tecrübe ve uzmanlığına dikkat çeken Korkmaz, “Tüketicilerimize sunduğumuz hizmetlerle ısı yalıtım sürecindeki her adımında yanlarındayız. Sektörün öncüsü olarak bugüne kadar 4 milyondan fazla kişiyi tasarruf ve termal konforla buluşturduk. Faydaları konusunda kafasında en ufak soru işareti olanlar ısı yalıtımının doğrusunu bizzat bu konutlarda oturanlara sorarsa ne demek istediğimiz daha net anlaşılacaktır.” dedi. 

ÜCRETSİZ BAŞVURU HEM TELEFONDAN HEM DE İNTERNET SİTESİNDEN

81 ilde sunulan ücretsiz keşif hizmetinden yararlanmak isteyenler, Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri’nin dalmacyali internet sitesini ziyaret ederek ya da 444 1 222’yi arayarak başvurusunu gerçekleştirebilir. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı