Dell Technologies EMEA Kanal Organizasyonu Liderliğine Alexandre Brousse Atandı

Alexandre Brousse, Dell Technologies EMEA Kanal Organizasyonu Liderliğine atandı.

  • 19 Eylül 2023
  • Dell Technologies EMEA Kanal Organizasyonu Liderliğine Alexandre Brousse Atandı için yorumlar kapalı
  • 118 kez görüntülendi.
Dell Technologies EMEA Kanal Organizasyonu Liderliğine Alexandre Brousse Atandı

Alexandre Brousse, Dell Technologies EMEA Kanal Organizasyonu Liderliğine atandı. Brousse, ekibiyle birlikte bölgede büyüme ve inovasyonu teşvik eden, müşteri odaklı ve iş ortaklarıyla güçlendirilmiş bir ekosistem oluşturmak için çalışacak.

 

Dell Technologies, 1 Ekim 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere EMEA Kanal Liderliğine Alexandre Brousse’u atadı. Brousse, EMEA Kanal ekibiyle birlikte bölgede büyüme ve inovasyonu teşvik eden, müşteri odaklı ve iş ortaklarıyla güçlendirilmiş bir ekosistem oluşturmak üzere çalışmalar yürütecek. Brousse, Dell Technologies’in Fransa’daki liderliğine atanan Anwar Dahab’tan görevi teslim alıyor. 18 yıldır Dell Technologies’de görev yapan Brousse son olarak Batı Avrupa Kanal Satışları Grubu’na liderlik ediyordu.

 

Dell Technologies Küresel Kanal Satışları Başkanı Diego Majdalani, konuyla ilgili olarak “Bugün yapılan liderlik duyurularımızla hem müşterilerimiz hem de iş ortaklarımız için büyüme ve pazar fırsatları yaratma konusundaki kararlılığımızı gösteriyoruz. Son derece deneyimli, saygın bir lider olan Alexandre Brousse, liderlik ekibim ve EMEA iş ortağı ekosistemimiz için önemli bir değer olacak. Anwar ise yeni görevinde kanal konusunda önemli bir perspektif, yeni ilişkiler ve Fransa pazarına ilişkin derin bir anlayış getiriyor.” 

 

Dell Technologies EMEA Kanal Lideri Alexandre Brousse ise yapılan yeni görevlendirmeyle ilgili,  “İş ortaklarımız, elde ettiğimiz başarılarımızda oldukça önemli bir role sahip. İş ortaklarımızla el ele çalıştığımızda daha hızlı hareket ediyor, daha hızlı ilerleme kaydediyor ve müşterilerimize olağanüstü sonuçlar sunuyoruz. İş ortaklığı ivmemizi artırma fırsatından dolayı onur ve heyecan duyuyor, bölgedeki iş ortaklarımızla daha da güçlü ilişkiler kurmak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı