Diablo Immortal'ın Yeni Sınıfı Kan Şövalyesi şimdi oynanabilir

Diablo Immortal’ın en yeni sınıfı Kan Şövalyesi artık oynanabiliyor! Yedinci özel sınıf Diablo Immortal’a özel olarak çıktı ve beraberinde, Korunak’ı bir kez daha kurtarmak için gölgelerin arkasında gizlenmiş canavarı ortaya çıkarıyor.

  • 17 Temmuz 2023
  • Diablo Immortal'ın Yeni Sınıfı Kan Şövalyesi şimdi oynanabilir için yorumlar kapalı
  • 146 kez görüntülendi.
Diablo Immortal'ın Yeni Sınıfı Kan Şövalyesi şimdi oynanabilir

Diablo Immortal’ın en yeni sınıfı Kan Şövalyesi artık oynanabiliyor! Yedinci özel sınıf Diablo Immortal’a özel olarak çıktı ve beraberinde, Korunak’ı bir kez daha kurtarmak için gölgelerin arkasında gizlenmiş canavarı ortaya çıkarıyor. Tüm Kan Şövalyeleri, Gea Kul’daki tarikatlarının ustası olduğu kadim bir mızrak dövüşü stilinde eğitilir. Birbirleriyle ruhani bir bağlantıya sahip olan Kan Şövalyeleri, metanetli kalmalı ve güçlerini korumak için özel bir ayin yaparak içlerindeki karanlıkla savaşmalıdır. Ancak bunun sayesinde Korunak’ı tehdit eden güçlere karşı savaşabilirler.

“Kan Şövalyesi’ni Korunak’a getirmekten büyük heyecan duyuyoruz,” diyen Baş Yapımcı Peiwen Yao. “Vampir temalı bu sınıfın dinamik, hibrit yakın dövüş konusundaki hünerleri, oyuncuların agresif fiziksel saldırılar, kan sihri kullanma veya ikisinin de harmanlandığı oynanış arasından seçim yapmasına fırsat tanıyor! Oyuncuların bu yeni yetenek setiyle neler yapabileceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.” şeklinde konuştu. 

Tür tanımlayan bu oyun serisini mobil platformlara taşımak için kolları sıvadık ve Diablo Immortal ilk senesinde nelerin mümkün olduğuna dair çıtayı belirledi, diyen Diablo Genel Müdürü Rod Fergusson ise “Şimdiyse çıtayı daha bile ilerlettik; yaklaşık 10 yılın ardından Diablo’ya gelen ilk yeni sınıf ruhani Kan Şövalyesi, Korunak topraklarına karanlığın savaşçısı olmasıyla ayrışarak adım atıyor. Diablo Immortal’da nerede olursa olsun herkesi iblis avlamamızın birinci yılını kutlamaya davet ediyoruz” dedi. 

 

KAN ŞÖVALYESİ DETAYLARI

  • Kan Şövalyesi Nasıl Oynanır: Kan Şövalyesi sınıfı, bugünden itibaren ücretsiz olarak tüm oyuncular tarafından oynanabilir!
  • Huzursuzluk Serüveni: Yeni hikâye bazlı seçkin görev ile Kan Şövalyelerinin ortaya çıkış öyküsünü öğren ve içlerindeki laneti kullanmak ve akılsız kölelere dönüşmemek için yaşadıkları acıları deneyimle.
  • Kendilerine Özgü Yetenekleri: Kan Şövalyesi; düşmanlarının canını emen, onları çağırdığı gölgelerle tuzağa düşüren ve şövalyelere layık gönderli silahıyla karşısına çıkan her şeyi biçen hibrit bir yakın dövüş sınıfıdır.
    1. Gölgenin Avantajı: Silahla savurma yapan veya hançer fırlatan bir birincil saldırı.
    2. Yarasa Sürüsü: Hasar veren ve emirle hareket eden bir yarasa bulutu çağırır.
    3. Kan Çek: Etrafındaki tüm düşmanlardan can çalar.
    4. Garabet: Düşmanları öldürüp kanlarını soğurarak güçlenir, Kan Hücumu ve Parçalanan Yumruklar yeteneklerini ekler.
    5. Şiş: Bir düşmanı deler ve yakındaki düşmanları sersemletir.
    6. Pis Kokulu Bulut: Gölge bulutları düşmanlarının görüşlerini bulanıklaştırır. 
  • Yeni Çarpışma Mekanikleri: Her silah seti bir duruş sağlar ve oyuncular çarpışma esnasında silah değiştirerek farklı duruş etkileri elde edebilirler. Duruş etkileri, oyuncular duruş değiştirdiğinde geçici bir güçlendirme sağlayan ve 15-20 saniyelik bir bekleme süresine sahip nitelik bonuslarıdır. Duruşlar her sınıf için mevcuttur. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı