Doğu Demirkol önce danıştı sonra yazdı

Doğu Demirkol’un senaryosunu yazdığı, yapımcılığını Wovie, Dmc & Netd ve RetroPro’nun üstlendiği, günümüz popüler mesleklerinden Yaşam Koç’larını tiye alan film 12 Ocak’ta sinemalarda! Filmin başrolü ve aynı zamanda da senaristi olan Doğu Demirkol, Yaşam Koçu sürecini anlattı.

  • 03 Ocak 2024
  • Doğu Demirkol önce danıştı sonra yazdı için yorumlar kapalı
  • 115 kez görüntülendi.
Doğu Demirkol önce danıştı sonra yazdı

Doğu Demirkol’un senaryosunu yazdığı, yapımcılığını Wovie, Dmc & Netd ve RetroPro’nun üstlendiği, günümüz popüler mesleklerinden Yaşam Koç’larını tiye alan film 12 Ocak’ta sinemalarda!

Filmin başrolü ve aynı zamanda da senaristi olan Doğu Demirkol, Yaşam Koçu sürecini anlattı. Uzun süredir aklında olan bu projenin nasıl ortaya çıktığı, nasıl geliştiği ve süreci samimi bir dille anlatan Doğu Demirkol, süreç içerisinde gözlem için ‘ses terapisti, karma terapisti, yaşam koçu’ gibi seanslara gittiğini ifade etti.

12 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak olan Yaşam Koçu’nun Cafer’i Doğu Demirkol, “Daha önce de düşündüğüm ve kafa yorduğum bir proje olduğu için zorlanmadım. Zaten aklımda bir şeyler vardı, projeyi oluşturmaya başladığımda bunları toparlamak gerekiyordu. Birkaç Yaşam Koçuna gözlem için danışan olarak gittim. Onlar enteresan deneyimlerdi… Ses terapisti, karma terapisti, yaşam koçu… bunlara gittim, gözlemlerimi yaptım. Buralardan çok komik sahneler çıktı” dedi.

Yaşam Koçu filmin oyuncu kadrosunda; Doğu Demirkol ve Yağmur Tanrısevsin’in yanı sıra Bülent Çolak, Hakan Meriçliler, Nazlı Tosunoğlu ve Ebrar Demirbilek gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Cüneyt Özdemir, Kenan Taş, Fenerbahçe ve Milli Takım’ın pivotu Sertaç Şanlı da filmde konuk oyuncu olarak yer aldılar.

 

Filmin Konusu

Aşık olup bir türlü açılamadığı ve mecburi kankalık vasfıyla eşlik ettiği ünlü oyuncu Helin ile yaşam koçları, enerjici ve falcıları dolaşan Cafer, bu tarz işleri tiye alıp dalga geçerken bir anda kendini ülkenin en popüler yaşam koçu olarak bulur. Gün geçtikçe çevresinde oluşan mürit halesinin etkisiyle kerameti kendinden sanan Cafer’in gerçeği bulması için önce kendini bulması gerekmektedir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı