Efsanevi yönetmen Ridley Scott imzasıyla “Napolyon" 24 Kasım'da vizyonda!

Yaşamı ve imparatorluğu üzerine sayısız tarihi inceleme yapılan ikonik Fransız İmparator Napolyon Bonapart’ın hayatı, efsanevi yönetmen Ridley Scott imzasıyla beyazperdeye taşınıyor.

  • 11 Temmuz 2023
  • Efsanevi yönetmen Ridley Scott imzasıyla “Napolyon" 24 Kasım'da vizyonda! için yorumlar kapalı
  • 173 kez görüntülendi.
Efsanevi yönetmen Ridley Scott imzasıyla “Napolyon"  24 Kasım'da vizyonda!

Yaşamı ve imparatorluğu üzerine sayısız tarihi inceleme yapılan ikonik Fransız İmparator Napolyon Bonapart’ın hayatı, efsanevi yönetmen Ridley Scott imzasıyla beyazperdeye taşınıyor. Oscar ödüllü başarılı oyuncu Joaquin Phoenix’in Napolyon rolünü canlandırdığı film, destansı aksiyon sahneleriyle şimdiden heyecan yaratıyor.  “Napoleon (Napolyon)”, 24 Kasım tarihinde sinemalarda olacak.

19. yüzyılda yaşayan ve tüm Avrupa’yı etkisi altına alan ünlü Fransız imparatoru Napolyon’un inişli çıkışlı yükselişini ayrıntılarıyla anlatan Napolyon (Napoleon) filmi için geri sayım başladı.

Efsanevi yönetmen Ridley Scott imzasıyla seyirlik dolu, destansı bir aksiyon vaat eden filmde Oscar ödüllü Joaquin Phoenix Napolyon Bonapart’i canlandırıyor. 

Bonapart, tek gerçek aşkı Josephine ile olan bağımlılık yaratan, değişken ilişkisinin prizmasından geçerek iktidara gelmek için amansız bir yolculuğa çıkar. Şimdiye kadar çekilmiş en dinamik savaş sekanslarından biri olan bu yolculukta Bonapart, aynı zamanda başkalarına karşı başarılı askeri ve politik taktiklerini sergiler. 

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği ve çarpıcı sahneleriyle izleyiciyi nefes kesen bir yolculuğa çıkarak olan Napolyon, 24 Kasım’da sinemalarda olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı