EuroLeague'in Türk Derbisi Fenerbahçe Beko – Anadolu Efes Karşılaşması S Sport Plus'ta

EuroLeague’in nefes kesen mücadelesinde heyecan dorukta! Temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, sezonun en kritik maçlarından biri için karşı karşıya geliyor.

  • 03 Nisan 2024
  • EuroLeague'in Türk Derbisi Fenerbahçe Beko – Anadolu Efes Karşılaşması S Sport Plus'ta için yorumlar kapalı
  • 128 kez görüntülendi.
EuroLeague'in Türk Derbisi Fenerbahçe Beko – Anadolu Efes Karşılaşması S Sport Plus'ta

EuroLeague’in nefes kesen mücadelesinde heyecan dorukta! Temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, sezonun en kritik maçlarından biri için karşı karşıya geliyor.

EuroLeague’in Play-Off ve Play-In mücadelesi için kritik anlara sahne olacak Fenerbahçe Beko – Anadolu Efes mücadelesi Cuma günü saat 20:45’te canlı yayınla S Sport Plus ekranlarında basketbol severler ile buluşuyor!

Son yılların en rekabetçi sezonlarından birinin yaşandığı EuroLeague’te normal sezonun son 2 haftasına girildi. Temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, sezonun en kritik maçlarından birinde Türk derbisinde karşı karşıya geliyor.

Fenerbahçe Beko ilk 4’e girerek Play-Off’larda ev sahibi avantajını elde edecek mi? 

Normal sezonun son 2 haftasına girerken, lider Real Madrid dışında zirvedeki diğer 3 takımın aynı puanda olması, rekabeti daha da arttırıyor. Ligi ilk 6 sırada bitirecek takımlar doğrudan Play-Off bileti alacakken, 7-10 arasındaki takımlar Play-In turuyla son 8 bileti için mücadele edecek. Koç Jasikevicius ile birlikte Ataşehir’de kırılmadık rekor bırakmayan Fenerbahçe Beko, hem Play-Off için rahatlamak hem de ilk 4’e girerek Play-Off’larda ev sahibi avantajını elde etmek istiyor. Son 2 haftaya girilirken ilk 4’ün bir galibiyet uzağında olan Fenerbahçe Beko, normal sezonun son maçında ise Olimpiakos ile zorlu bir deplasmana çıkacak.

Anadolu Efes Play-In Hattında Kalacak mı?

Bu sezon istikrarsız bir grafik çizse de son haftalarda aldığı üst üste galibiyetlerle Play-In potasına giren Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta zorlu Baskonia deplasmanından da galibiyetle döndü. Son 2 maçında alacağı galibiyetlerle Play-In hattının dışında kalmak istemeyen Anadolu Efes, normal sezonun son maçında Kızılyıldız’ı İstanbul’da ağırlayacak. 

Bu Kritik Haftanın Diğer Önemli Maçları da S Sport Plus’ta

Heyecan dolu bu kritik haftanın diğer maçları ise; Barcelona – Maccabi Tel Aviv karşılaşması Perşembe günü saat 21:30’da ve Olimpia Milano – Virtus Bologna Cuma 21:30’da S Sport Plus ekranlarında derbi tutkuları ile buluşuyor. 

Euroleague’de Türk Derbisine Özel Kampanya 

Nefes kesen derbiyi kaçırmak istemeyen spor tutkunları “3AY4999” koduyla ssportplus.com üzerinden üyelik başlatabilir ve EuroLeague heyecanını S Sport Plus’tan indirimli olarak takip edebilirler. Canlı yayın ve tekrar-izle seçenekleriyle basketbol tutkunlarının adresi yine S Sport Plus ekranlarında!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı