EV'de göbecikler atıldı, düşmanlar çatlatıldı

Özgür Aras, Harbiye’de açtığı, salonunuzun konforundaki, sürprizlerle dolu kulübü EV’de dün akşam ‘Kına Gecesi’ konseptli bir parti düzenledi.

  • 14 Aralık 2023
  • EV'de göbecikler atıldı, düşmanlar çatlatıldı için yorumlar kapalı
  • 146 kez görüntülendi.
EV'de göbecikler atıldı, düşmanlar çatlatıldı

Özgür Aras, Harbiye’de açtığı, salonunuzun konforundaki, sürprizlerle dolu kulübü EV’de dün akşam ‘Kına Gecesi’ konseptli bir parti düzenledi. Kapıda yine kuyruklar oluştu! Konuklar ev sahibi Kobra Murat’la bol bol göbek attı

Özgür Aras, Harbiye’de açtığı EV adlı kulüpte düzenlediği konsept partilerle İstanbul’un eğlence hayatına yeni bir soluk getirmeye devam ediyor. Önceki akşam Kobra Murat’ın ev sahipliğinde EV’de ‘Kına Gecesi’ konseptli bir parti düzenlendi. Günler öncesinden rezervasyonları dolan partide kapıda kuyruklar oluştu.

Kobra Murat’ın şarkılarıyla dans eden konuklar bol bol fotoğraf çektirirken parti sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Dansözlerin müthiş performanslarıyla, ‘Kına Gecesi’ konuklara uzun süre unutamayacakları bir gece yaşatırken sabahın ilk ışıklarına kadar dokuz sekizlik şarkılar susmadı.

Konsept partilerle gece hayatına büyük canlılık getiren EV’de deyim yerindeyse iğne atsan yere düşmeyecek bir kalabalık vardı. Kulübün müdavimleri Özgür Aras’ı “Yine yaptın yapacağını” sözleriyle tebrike derken, Aras EV’deki orijinal sürprizlerin ardı arkası kesilmeyeceğini müjdeledi.

Konsept eğlencelere devam edecek olan EV’de 20 Aralık Çarşamba gecesi Yonca Evcimik’in ev sahipliğinde ‘Pijama Partisi’ düzenleniyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı