Excalıbur counter- strıke 2 turnuvası'na kayıtlar başladı !

OYUNSEVERLERİN HEYECANLA BEKLEDİĞİ CS2 İLE DÜZENLENECEK TURNUVA EXCALIBUR’UN SPONSORLUĞUNDA 17 KASIM’DA BAŞLIYOR!   EXCALIBUR COUNTER-STRIKE 2 TURNUVASI’NA  KAYITLAR BAŞLADI!   Counter-Strike efsanesi, 11 yılın ardından CS2 sürümüyle kaldığı yerden devam ediyor.

  • 17 Kasım 2023
  • Excalıbur counter- strıke 2 turnuvası'na kayıtlar başladı ! için yorumlar kapalı
  • 99 kez görüntülendi.
Excalıbur counter-  strıke 2 turnuvası'na kayıtlar başladı !

OYUNSEVERLERİN HEYECANLA BEKLEDİĞİ CS2 İLE DÜZENLENECEK TURNUVA EXCALIBUR’UN SPONSORLUĞUNDA 17 KASIM’DA BAŞLIYOR!

 

EXCALIBUR COUNTER-STRIKE 2 TURNUVASI’NA 

KAYITLAR BAŞLADI!

 

Counter-Strike efsanesi, 11 yılın ardından CS2 sürümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Casper’ın güç ve performans bilgisayarı markası Excalibur’un düzenlediği, oyun dünyasının merakla beklediği Counter-Strike 2’nin duyurulmasının ardından espor oyuncularını yeteneklerini sergileyebileceği adrenalin dolu bir turnuva bekliyor. Büyük ödülü ile oyuncuları heyecanlandıran Excalibur CS2 Turnuvası, oyunseverleri kıyasıya bir mücadeleye davet ediyor. Amatörden profesyonellere kadar her oyuncunun yer aldığı turnuvaya kayıtlar başlarken, ilk elemeler 17 Kasım’da gerçekleşecek.

 

Oyunseverlerin tozu dumana kattığı, heyecan verici “Aim Show”ların eksik olmadığı ve tüm rakiplerin sahadan “Ace” yapılarak silindiği efsane maçların arenası Counter-Strike’ın yeni sürümü CS2, büyük bir turnuvayla heyecanı doruklara çıkarıyor. Türkiye’nin teknoloji markası Casper’ın güç ve performans bilgisayarı Excalibur’un düzenlediği CS2 Turnuvası’nın kayıt süreci başladı. 128 takımın temsilcilerinin katılacağı turnuvada ilk elemeler 17 Kasım’da gerçekleşecek. Turnuva finalinin heyecanını oyun tutkunlarına daha keyifli yansıtmak isteyen Excalibur, sürpriz konuk ve yayıncılar eşliğinde karşılaşmayı Twitch üzerinden canlı yayınlayacak.

 

Büyük Ödül İçin Oyuncuları Zorlu Mücadeleler Bekliyor

 

Yeni sürümü ile dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca oyuncuyu heyecanlandıran Counter-Strike 2, bu kez Excalibur ve Intel’in düzenlediği ödüllü bir turnuvayla oyunseverlerle buluşuyor. 128 takımın temsilcilerinin katılacağı CS2 Turnuvası’nın ödül havuzu da oyuncuları sevindirecek düzeyde. Turnuva birincisine Excalibur G870 Laptop, ikincisine Excalibur G770 Laptop, üçüncüsüne Excalibur 23.8” Monitör ve oyuncu kulaklığının hediye edileceği turnuvada, oyuncular büyük ödül için kıyasıya bir mücadele sergileyecek. Üstün rekabetçi deneyimi ile hafızalara yer etmiş “De_dust2, Aim_S2R ve Aim_redline” haritalarında, 1v1 formatında oynanacak karşılaşmada ilk elemeden 2, ikinci elemeden ise ilk 2 oyuncu finallere yükselecek.

 

Slotların hızla tükeneceği CS2 Turnuvası’nda kayıt oluşturmak, tüm güncelleme ve duyurulardan haberdar olmak için Excalibur Discord sunucusunu ve Casper web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı