Faber-Castell, dördüncü kez Yaratıcı Çocuk Festivali'nin ana sponsoru!

Türkiye’de Adel Kalemcilik çatısı altında tüketicisiyle buluşan Faber-Castell, 2-3 Eylül tarihleri arasında Maçka Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek olan Yaratıcı Çocuk Festivali’nin bu yıl da ana sponsorluğunu üstleniyor.

  • 15 Ağustos 2023
  • Faber-Castell, dördüncü kez Yaratıcı Çocuk Festivali'nin ana sponsoru! için yorumlar kapalı
  • 172 kez görüntülendi.
Faber-Castell, dördüncü kez Yaratıcı Çocuk Festivali'nin ana sponsoru!

Türkiye’de Adel Kalemcilik çatısı altında tüketicisiyle buluşan Faber-Castell, 2-3 Eylül tarihleri arasında Maçka Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek olan Yaratıcı Çocuk Festivali’nin bu yıl da ana sponsorluğunu üstleniyor. İki gün boyunca çocuklar, Faber-Castell tarafından festival alanında düzenlenecek pek çok yaratıcı atölye çalışmalarında yaş gruplarına özel aktivitelerle hayallerini şekillendirme ve yaratıcılıklarını geliştirme imkanı bulacaklar.

2018 yılından bu yana Yaratıcı Çocuk Festivali’nin ana sponsorluğunu üstlenen Faber-Castell, hayallerini renklendirmek isteyen tüm çocukların yanında olmayı sürdürüyor. Gelenek ile yenilikçiliği 260 yılı aşkın süredir başarıyla birleştiren Faber-Castell, Türkiye’nin en kapsamlı çocuk ve aile organizasyonu olan “Yaratıcı Çocuk Festivali”nde ziyaretçilere, yaratıcılık odaklı ve duygusal zekalarını desteklemeye yönelik deneyimler sunmaya hazırlanıyor.

Gelişmiş duygusal zeka, hayal gücü ve daha fazla yaratıcılık

Kırtasiye sektörünün deneyim markası olma vizyonuyla çalışmalarını sürdüren ve köklü bir geçmişe sahip olan Faber-Castell, duygusal zeka ve yaratıcılığın gelişimine katkı sunan aktivitelerle tüketicilerinin yanında oluyor. Geliştirdiği her ürün ve içinde yer aldığı her oluşumda daha fazla yaratıcılık vadeden Faber-Castell bu doğrultuda, Yaratıcı Çocuk Festivali’nde soyut düşünce, duygusal zeka gelişimi ve yaratıcılığı destekleyerek, çocukların farklı yaş gruplarına uygun olarak düzenlenecek deneyim atölyeleri, boyama etkinlikleri ve artırılmış gerçeklik (AR) alanıyla iki gün boyunca unutulmaz anlar yaşatacak.

Soyut kavramlar somutlaşıyor, hayaller gerçeğe dönüyor

Festival süresince Faber-Castell’in düzenleyeceği atölyelerde grip boya kalemiyle boyanan şatolar, prensler, prensesler, şövalyeler AR teknolojisiyle canlandırılacak ve Yaratıcı Çocuklar Krallığı’nda yerini alacak. Küçük şefler hamur atölyesinden, külahlarına yerleştirdikleri rengarenk hamurdan dondurmalarıyla ayrılacaklar. Faber-Castell ürünleri ile kendi modasını şekillendiren çocuklar, tarzlarını konuşturacak. Çocuklar, festival alanında, pastel boyalar ile diledikleri gibi boyama yaparak kendi renklerini enstrümanlara taşıyacaklar.

Adel Kalemcilik Pazarlama Direktörü Nazlı Soylu, Yaratıcı Çocuk Festivali’nin Faber-Castell’in deneyim markası olma vizyonu ve yaratıcı kültürle birebir örtüştüğüne dikkat çekerek konuyla ilgili şunları söyledi; “Anadolu Grubu şirketlerinden Adel Kalemcilik olarak, dünyanın en köklü ve lider kırtasiye markası olan Faber-Castell ile, kurulduğumuz günden bu yana devam eden güçlü bir iş ortaklığımız var. Faber-Castell markasının global konumlandırmasına uygun olarak Türkiye’de de çocuklarımızın yaratıcılıklarını ve duygusal zekalarını geliştirmeye yönelik pek çok ürün ve projeleri tasarlamaya devam ediyoruz. Yaratıcı Çocuk Festivali de bu projeler arasında yer alıyor. Ana sponsorluğumuz kapsamında, çocukların yaş grubu ve pedagojik gelişimlerine yönelik atölye çalışmalarımız ve artırılmış gerçeklik teknolojisi ile onların yaratıcılıklarını cesaretlendirmeye, onlara ilham vermeye ve gelişimlerine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”

Faber-Castell Ana Sponsorluğu’nda Türkiye’nin en kapsamlı çocuk ve aile festivali olan Yaratıcı Çocuk Festivali’nin programı hakkında detaylı bilgiye ve biletlere https://yaraticicocukfestivali.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı