FIFA, Visa ile global iş birliğini FIFA Dünya Kupası 2026™'yı da kapsayarak uzattı

FIFA’nın dünya çapında iş ortağı olan Visa, Visa kart sahiplerine FIFA turnuvalarına erişimden, özel kampanya ve promosyonlara kadar birçok ayrıcalık sunacak  Visa ve FIFA, FIFA Dünya Kupası 2026™’da taraftarlara online bağlantılı deneyimler sunmayı hedefliyor Visa 2007’den bu yana 40’tan fazla FIFA etkinliğinde turnuva deneyimini hayata geçirdi FIFA, dijital ödemelerde dünya lideri Visa (NYSE: V) ile Resmi FIFA Ortağı olarak iş birliğini uzattığını duyurdu.

  • 26 Ocak 2024
  • FIFA, Visa ile global iş birliğini FIFA Dünya Kupası 2026™'yı da kapsayarak uzattı için yorumlar kapalı
  • 144 kez görüntülendi.
FIFA, Visa ile global iş birliğini FIFA Dünya Kupası 2026™'yı da kapsayarak uzattı
  • FIFA’nın dünya çapında iş ortağı olan Visa, Visa kart sahiplerine FIFA turnuvalarına erişimden, özel kampanya ve promosyonlara kadar birçok ayrıcalık sunacak 
  • Visa ve FIFA, FIFA Dünya Kupası 2026™’da taraftarlara online bağlantılı deneyimler sunmayı hedefliyor
  • Visa 2007’den bu yana 40’tan fazla FIFA etkinliğinde turnuva deneyimini hayata geçirdi

FIFA, dijital ödemelerde dünya lideri Visa (NYSE: V) ile Resmi FIFA Ortağı olarak iş birliğini uzattığını duyurdu. 2026’ya kadar sürecek olan yeni anlaşma, 2026’da tarihin en büyük FIFA Dünya Kupas’nı kapsamanın yanı sıra, futbolun gelişimi ile birlikte sporcu, taraftar ve iş ortaklarını desteklemek üzere heyecan verici gençlik organizasyonları, plaj futbolu ve FIFAe etkinliklerini de içeriyor.   

FIFA Başkanı Gianni Infantino, “FIFA, Visa ile uzun süredir devam eden ve çok güzel bir gelecek vadeden başarılı ortaklığını sürdürmekten heyecan duyuyor. Visa’nın taraftar deneyimini geliştirmeye yönelik sağlam taahhüdü ve ödeme teknolojilerine yenilikçi yaklaşımı, FIFA’nın futbolu küresel çapta ve herkes için erişilebilir kılma vizyonuyla örtüşüyor. Birlikte, dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar için olağanüstü anlar sunmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

Visa, FIFA’nın dünya çapındaki organizasyonlarında Resmi Ödeme Teknolojisi Ortağı olmaya devam edecek ve FIFA’nın tutkulu taraftarları için sorunsuz ve güvenli bir ödeme deneyimi sağlayacak. Visa kart sahipleri, bu iş birliği sayesinde FIFA turnuvaları boyunca özel erişim hakkıyla sahne arkası etkinlikleri ve ön satış fırsatları ile, FIFA mağazaları ve FIFAstore.com’da online alışverişler de dahil olmak üzere yenilikçi kampanyalardan faydalanabilecekler. 

Visa Dünya Pazarları Grup Başkanı Oliver Jenkyn, “FIFA ile iş birliğimiz markamız, iş ortaklarımız ve kart sahiplerimiz için büyük faydalar getirdi. Uzun soluklu ortaklığımızı sürdürmekten ve dünyanın en popülerleri arasında olan bu spor turnuvalarında kesintisiz ödeme deneyimini sunmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

Visa ve FIFA ayrıca Visa’nın “Dijital Taraftarlar: Online Bağlantılı Deneyimler Taraftarlığın Geleceğini Nasıl Güçlendirebilir” başlıklı raporundan elde edilen bilgilerden yararlanarak, şimdiye kadarki en büyük FIFA Dünya Kupası™’nda ve diğer FIFA turnuvalarında, taraftar deneyimini iyileştirmek üzere birlikte çalışacak.

FIFA İş Başkanı Romy Gai de konuyla ilgili olarak “2007’den bu yana Visa, geçen yıl Katar’daki FIFA Dünya Kupası ve yine geçen yıl Avustralya ve Yeni Zelanda’da rekor kıran FIFA Kadınlar Dünya Kupası da dahil olmak üzere 40’tan fazla FIFA organizasyonunda ödeme deneyimini sağlamakta kilit rol oynadı. 16 yıllık iş birliğimiz süresi boyunca taraftar deneyimi büyük aşamalardan geçerek geliştiyse de, FIFA ve Visa olarak FIFA Dünya Kupası 2026‘da daha da modernleşmiş dijital, kişiselleştirilmiş ve pürüzsüz satın alma deneyimleri sunmaya odaklandık” dedi.   

Visa Pazarlama Başkanı Frank Cooper ise iş birliğini şöyle değerlendirdi: “Visa’nın FIFA ile iş birliğinde başlıca hedeflerinden biri hem taraftarların hem de sporcuların deneyimini zenginleştirmek. FIFA Dünya Kupası 26, Visa’nın bu hedefe ulaşmasında eşsiz bir fırsat sunuyor. Rekabetçi sporlar eğlence olarak kabul edilse de, aynı zamanda sürekli gelişerek büyüyen bir ticari alanı da temsil ediyorlar. Bu da Visa’nın kültür ve ekonominin kesiştiği noktada faaliyet göstermesine ve heyecana ister oturma odalarından ister tribünlerde aksiyonun kalbinden ortak olsunlar, kart sahiplerimizin maç günü yüksek beklentilerini karşılamamıza olanak tanıyor”. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı