Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa Mücadelesi S Sport Plus'ta Devam Ediyor

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi 3.

  • 07 Ağustos 2023
  • Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa Mücadelesi S Sport Plus'ta Devam Ediyor için yorumlar kapalı
  • 176 kez görüntülendi.
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa Mücadelesi S Sport Plus'ta Devam Ediyor

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme ve Fenerbahçe’nin Avrupa Konferans Ligi 3.Ön Eleme turlarındaki ilk karşılaşmalarını bu hafta S Sport Plus Yayınlıyor.

Futbolseverlerin Avrupa keyfi S Sport Plus’ta devam ediyor. Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray 3. Ön Eleme Turu İlk Karşılaşması için salı günü saat 22:00’de Ljubljana ile karşı karşıya geliyor.  Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme İlk Karşılaşmasında ise Fenerbahçe perşembe günü saat 21:00’de Maribor’ı evinde ağırlıyor. Her iki karşılaşma da canlı yayınla S Sport Plus’ta. 

Spor keyfinin en kaliteli halini izleyicisine sunan S Sport Plus; futbol dünyasının merakla beklediği Ljubljana – Galatasaray ve Fenerbahçe- Maribor maçlarını çoklu ekran teknolojisi ile maç tutkunlarıyla buluşturuyor.

Ljubljana – Galatasaray Mücadelesi S Sport Plus’ta 

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme İlk Karşılaşması olan Ljubljana – Galatasaray maçı; 8 Ağustos Salı günü saat 22.00’da S Sport Plus’da canlı yayınla, heyecanla Avrupa mücadelesini bekleyen seyircisi ile buluşacak.   

Fenerbahçe – Maribor Mücadelesi S Sport Plus’ta

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe, 2023-24 Avrupa Konferans Ligi Ön eleme ilk maçına çıkıyor. Sarı Lacivertliler, 10 Ağustos Perşembe günü 21.00’de başlayacak olan mücadele S Sport Plus ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı