Güzelliğin en doğal sırrı: Magellan® Vampir Facelift

Doku Clinic, estetik ve sağlık kavramlarını bir araya getirerek plastik ve estetik cerrahi, medikal estetik, saç ekimi ve diş tedavileri alanlarında geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

  • 22 Ocak 2024
  • Güzelliğin en doğal sırrı: Magellan® Vampir Facelift için yorumlar kapalı
  • 109 kez görüntülendi.
Güzelliğin en doğal sırrı: Magellan® Vampir Facelift

Doku Clinic, estetik ve sağlık kavramlarını bir araya getirerek plastik ve estetik cerrahi, medikal estetik, saç ekimi ve diş tedavileri alanlarında geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Uzman doktor kadrosu ve ileri teknoloji medikal cihazlarıyla her hastanın kişisel ihtiyaçlarına odaklanarak özelleştirilmiş hizmetler sunan Doku Clinic, hastalarına daha iyi bir yaşam kalitesi sağlamayı amaçlar. Estetik cerrahi alanında rinoplasti, meme estetiği, yüz ve vücut estetiği gibi çeşitli cerrahi işlemlerini, hastaların beklentilerini karşılamak ve en iyi sonuçları elde etmek amacıyla titizlikle uygulamaktadır.

Doku Clinic’in sunduğu hizmetlerden bir diğeri de cilt yaşlanmasına karşı mücadelede en yeni ve en etkili çözümlerden biri olan Magellan® Vampir Tedavisidir. Adını ünlü kaşif Ferdinand Magellan’ın Pasifik okyanusunu keşfetmesinden ilhamla hücrelerin gücünün bu sistemle keşfedilmesinden almaktadır. FDA onaylı bu tedavi, kişinin kendi kanından elde edilen kök hücreler ve trombosit büyüme faktörlerinin benzersiz bir yoğunlukta konsantre edilmesiyle uygulanan çok özel bir yüksek teknoloji uygulamasıdır.

Cildi en doğal şekilde gençleştirmek için kandaki aktive edilmiş trombositlerin ürettiği büyüme faktörlerini kullanılarak işleme alınan  Magellan® Vampir Tedavisini diğer PRP işlemlerinden ayıran en önemli özelliği ise kişinin kendi kanının 50 ml oranında alınarak kapalı, steril sistemde bekletildikten sonra elde edilen yüksek yoğunluktaki PRP’nin kişisel ihtiyaca göre kişiye özel olarak ayarlanıyor olmasıdır.

Cildin yüzeysel katmanlarına enjekte edilecek ve mezoterapi prensibine göre hareket edecek olan bir fraksiyondur. Burada trombositler hücre çoğalmasını ve kollajen ve elastin sentezini uyaracaktır. Büyüme faktörleri ihtiyaç duyulan bölgeye enjekte edildiğinde, yeni hücre oluşumu için kök hücreleri uyarır. Böylelikle yeni kolajen, yeni fibroblast, yeni kan hücrelerinin salınımı sağlanır.

Magellan® Vampir Tedavisi cilt yenileme, ciltteki hasarların giderilmesi ve cilt gençleştirici etkisiyle son yılların en çok tercih edilen uygulamaları arasında yer almaktadır. FDA onaylı Magellan® Vampir Tedavisi; yüz, göz ve ağız çevresi, boyun, dekolte ve genital bölge olmak üzere kozmetik, dermatoloji ve üroloji uygulama alanlarını kapsayarak hem yüze, hem vücuda hem de saça uygulanabilir.

FDA onaylı Magellan® Vampir Tedavisinin yeniliği, diğer geleneksel otolog mezoterapi yöntemlerine göre büyüme faktörleri açısından %85’e kadar daha zengin plazma elde etmemize olanak sağlamasıdır. Kişinin vücudunda sıkılışma ve rejuvenasyon istediği tüm bölgelerde uygulanabilir.

Magellan® Vampir Tedavisi uygulandıktan hemen sonraki sonuçlarda; kırışıklıkları yumuşatma, boyun ve yüz sıkılaştırma, cilt dokusunun iyileştirilmesi, renk bozukluklarının ve cilt pigmentlerinin düzeltilmesi, yanıklardan, travmadan ve hatta sivilcelerden kaynaklanan yara izlerinin iyileşmesi ve çatlak izlerinin ortadan kaldırılması gibi gözle görülür sonuçlar alınmaktadır.

Bu tedavi, var olan güzelliğinizi bozmadan doğal güzelliğinizi korumanıza ve ön plana çıkarmanıza yardımcı olur. Her biri, cildinizi canlandırırken doğal güzelliğinizi öne çıkarır. Unutmayın, güzellik yolculuğunuzda kendinizi sevme ve doğal güzelliğinizi korumak her zaman en önemli adımdır.

Ayrıntılı bilgi için Doku Clinic internet adresini ziyaret edebilirsiniz: dokumedical.com

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı