Hepsiburada üzerinden iPhone 15 Serisi Ön Siparişi Rekor Kırdı

Apple’ın geçtiğimiz günlerde tanıtılan iPhone 15 serisi, 22 Eylül tarihinde Hepsiburada’da ön siparişe sunulurken, gelen ön sipariş adedi ilk yarım saatte geçen yıla ait iPhone 14 serisinin iki katına ulaşarak rekora ulaştı.

  • 22 Eylül 2023
  • Hepsiburada üzerinden iPhone 15 Serisi Ön Siparişi Rekor Kırdı için yorumlar kapalı
  • 124 kez görüntülendi.
Hepsiburada üzerinden iPhone 15 Serisi Ön Siparişi Rekor Kırdı

Apple’ın geçtiğimiz günlerde tanıtılan iPhone 15 serisi, 22 Eylül tarihinde Hepsiburada’da ön siparişe sunulurken, gelen ön sipariş adedi ilk yarım saatte geçen yıla ait iPhone 14 serisinin iki katına ulaşarak rekora ulaştı. 22 Eylül’ün ilk dakikalarında açılan ön siparişin ardından şu ana kadar verilen sipariş adedi, iPhone 14 serisinin 16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşen siparişlerine göre 10 kat artarak seriye olan ilgiyi gösterdi. 

Hepsiburada, Apple cihaz siparişleri için müşterilerine özel Hepsiburada limiti ile ödeme kolaylığı ve 3 taksit fırsatı sunan tek platform oldu.

Türkiye’nin Hepsiburadası, yeni iPhone 15 serisi ön siparişinde rekor kırdı.

Apple’ın 12 Eylül tarihinde gerçekleştirdiği Wonderlust etkinliğinde tanıttığı iPhone 15 serisi için Hepsiburada üzerinden 22 Eylül’ün ilk dakikalarından itibaren ön sipariş verilirken, ilk yarım saatte alınan ön sipariş rekor sayıya ulaştı. iPhone 15 serisi için yapılan ön sipariş rakamı, iPhone 14 serisinin 16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşen lansman satışının 2 katına ulaştı. Seriye ait cihazlar için haber yayınlanana kadar verilen sipariş sayısı ise geçen seneye göre 10 kat artış gösterdi. Ön sipariş verilen Apple ürünleri arasında iPhone 15 Pro serinin en çok satın alınan ürünü oldu. 

Hepsiburada ön sipariş sürecinde, müşterilerine özel Hepsiburada limiti ile ödeme kolaylığı ve 3 taksit fırsatı sunan tek platform olurken, ürünler 29 Eylül tarihinde satışa sunulacak. Satışa sunulan Apple ürünleri için satıcısı Hepsiburada olan siparişler saat 19.00’a kadar verildiği takdirde “Yarın Kapında” ile ertesi gün teslim edilecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı