Hepsipay'den bankaları milyonlarca müşteriyle buluşturan “cüzdanı dolduran kredi" çözümü

Hepsipay, sunduğu taksitlendirme ve ödeme çözümleri ile müşterilerinin alım gücünü desteklemeye devam ediyor.

  • 28 Ağustos 2023
  • Hepsipay'den bankaları milyonlarca müşteriyle buluşturan “cüzdanı dolduran kredi" çözümü için yorumlar kapalı
  • 139 kez görüntülendi.
Hepsipay'den bankaları milyonlarca müşteriyle buluşturan “cüzdanı dolduran kredi" çözümü
  • Hepsipay, sunduğu taksitlendirme ve ödeme çözümleri ile müşterilerinin alım gücünü desteklemeye devam ediyor.
  • Hepsipay kullanıcıları, ‘Hemen Doldur, Taksitle Öde’ özelliğiyle bankaların sunduğu alternatifleri değerlendirip cüzdanlarını 100 bin TL’ye kadar krediyle hemen doldurabiliyor; geri ödemelerini 36 aya varan taksitle yapabiliyorlar. 
  • Müşteriler cüzdanlarına doldurdukları bakiyeyi hemen QR’la ödeme fonksiyonu ile tüm mağazalarda, Hepsipay kartları ile de tüm online perakende noktalarındaki harcamalarında kullanabiliyorlar. 
  • Bu çözüm sayesinde anlaşmalı bankalar, Hepsipay’in 12 milyonu aşkın kullanıcısı ile tek bir arayüz sayesinde buluşuyor.

Hepsipay, müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak inovatif çözümleri hayata geçirmeye devam ediyor. Hepsiburada’nın platform cüzdanı olarak hayata geçirilen ancak artık müşterilerine Hepsiburada platformu dışında da hizmet sunan Hepsipay’in kullanıcıları, cüzdanlarını anında kredi ile doldurabiliyor. Hepsipay’in iş ortağı bankalarla yapılan özel anlaşmalar sayesinde müşteriler Hepsipay hesapları üzerinden uygun vadelendirme çözümleriyle kredi talebinde bulunabiliyorlar.

 

En kolay dolan cüzdan

Alışverişleri sırasında Hepsipay’in anlaşmalı olduğu QNB Finansbank, Yapı ve Kredi Bankası ile Akbank üzerinden anında Hepsipay cüzdanlarını doldurabilen kullanıcılar, bakiyelerini dilerlerse e-ticarette, dilerlerse tüm fiziksel mağazalarda QR kod okutarak kullanabiliyorlar; hatta dilerse nakit olarak çekebiliyorlar. Müşteriler kendilerine sunulan alternatifler arasından seçimlerini yaparak kredi süreçlerini saniyeler içinde tamamlayabilirken, geri ödemelerini de 36 aya varan vadelerde yapabiliyorlar. 

 

 

Bankaları 12 milyon Hepsipay kullanıcısı ile buluşturan çözüm

Hali hazırda 12 milyona aşkın kullanıcıya sahip Hepsipay’in bu çözümü sayesinde, bankalar kredi ihtiyacı olan müşterilerle kolayca buluşabiliyor. Çok yakında yeni bankaların da katılacağı çözümde bankalar tekliflerini, faiz ve vade alternatiflerini Hepsipay teknolojisiyle kullanıcılara tek bir arayüz üzerinden kolayca sunabilirken müşteriler saniyeler içinde başvurularını yapıp alternatifleri değerlendirebiliyor ve kredi bakiyelerini kullanmaya başlıyor.

 

Hepsiburada Finansal Hizmetler Grup CEO’su Erkin Aydın: “Cüzdanı dolduran kredi çözümümüzle 12 milyon Hepsipay müşterisinin alım gücünü destekliyoruz.”

Hepsiburada Finansal Hizmetler CEO’su Erkin Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Hepsipay olarak müşterilerimizin alım gücünü destekleyen çözümler sunarken bir yandan da ticaretin dijitalleşmesine liderlik ediyoruz. Hepsipay’i kredili cüzdan haline getiren inovatif çözümümüz sayesinde ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerimiz, alışveriş esnasında anlaşmalı olduğumuz bankaların tekliflerini Hepsipay üzerinden görüp, teklifleri değerlendirdikten sonra anında cüzdanlarını doldurabiliyorlar. 

Cüzdanı dolduran kredi çözümümüzle 12 milyon Hepsipay müşterisinin alım gücünü destekliyor, bankaları müşteri tabanımızla bir araya getiriyoruz. Hepsipay müşterilerinin Türkiye’deki toplam e-ticaret harcamasının neredeyse yarısını yaptıklarını tahmin ediyoruz. Bu anlamlı büyüklüğe ulaşmış müşteri tabanımızı bankaların sunduğu kredi imkanları ile buluşturuyoruz. 

5 Haziran’da devreye almamızın ardından 250 bini aşkın müşterimiz başvuruda bulundu. Müşterilerimiz Hepsipay cüzdanlarındaki bakiyeyi e-ticarette veya fiziksel mağazalarda QR kod okutarak kullanabiliyorlar ve tüm bu süreç saniyeler içinde gerçekleşiyor. Üstelik harcadıkça Hepsipara da kazanıyorlar.” şeklinde konuştu.

 

Hepsipay, ödeme ve vadelendirme çözümleriyle alım gücünü destekliyor

Halihazırda kolay, hızlı ve güvenli ödeme, Hemen Al Sonra Öde, anında hesaba para iadesi ve yapılan alışverişlerde %3 Hepsipara kazanma gibi birçok özellikten yararlanan Hepsipay müşterileri, Hepsipay’in ödeme ve alım gücünü destekleyen özellikleriyle alışverişlerini pratik şekilde gerçekleştirebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı