HONOR, Ses ve Görüntü Teknolojilerinde Devrim Yaratan HONOR Pad 9'u Tanıttı

Güçlü Ar-Ge yatırımlarıyla birçok heyecan verici teknolojiye öncülük eden HONOR, yeni HONOR Pad 9 ile kullanıcılara sınırsız olanaklar sunuyor.

  • 25 Şubat 2024
  • HONOR, Ses ve Görüntü Teknolojilerinde Devrim Yaratan HONOR Pad 9'u Tanıttı için yorumlar kapalı
  • 103 kez görüntülendi.
HONOR, Ses ve Görüntü Teknolojilerinde Devrim Yaratan HONOR Pad 9'u Tanıttı

Güçlü Ar-Ge yatırımlarıyla birçok heyecan verici teknolojiye öncülük eden HONOR, yeni HONOR Pad 9 ile kullanıcılara sınırsız olanaklar sunuyor.  

Teknoloji devi HONOR, Pad segmentinin son üyesi HONOR Pad 9 ile tablet kategorisinde ezberleri bozuyor. Etkileyici 12.1 inç 2.5K HONOR FullView Ekran ve 120Hz yenileme hızıyla piyasaya sürülen HONOR PAD 9, HONOR Histen ses teknolojisine sahip sekiz hoparlörlü ses sistemi ile kullanıcı deneyimini iyileştiren yenilikler sunuyor. 

Güçlü Qualcomm® Snapdragon® 6 Gen 1 çipset ile donatılan HONOR Pad 9, fark yaratan tasarımı sayesinde hem işlevsellik hem de estetik açıdan kullanıcılara benzersiz bir deneyim vadediyor.

Çarpıcı ekran tasarımı, gelişmiş göz koruma teknolojisiyle birleşiyor!

Göz kamaştırıcı detaylar ile büyüleyici bir deneyim sunan HONOR Pad 9, %88 ekran-gövde oranına sahip 12.1 inç HONOR FullView ekranıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 2560×1600 piksel çözünürlük ve 1.07 milyar renk desteği sunan HONOR Pad 9, nefes kesen detaylar ve sürükleyici renklerle eğlencenin kapılarını aralıyor. 

HONOR Pad 9 ayrıca, seçili uygulamalarda pürüzsüz görseller için 120Hz’e kadar ayarlanabilir yenileme hızı sunarken pil ömrünü optimize ediyor, böylece kullanıcılara daha sezgisel ve esnek bir deneyim sağlarken; hem görsel kalitesi hem de kullanıcı dostu özellikleriyle, eğlence ve performansı bir arada sunuyor.

HONOR’un insan odaklı teknolojiye olan bağlılığını yansıtan HONOR Pad 9, göz yorgunluğunu azaltan ve insan gözü için optimal konfor sağlayan Dinamik Karartma gibi sektör lideri göz konforu özelliklerini içeriyor.

TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık (Donanım Çözümü) Sertifikası ve TÜV Rheinland Titreşimsiz Sertifikası alan HONOR Pad 9, mavi ışık miktarını azaltmak için ekranı otomatik olarak daha sıcak renklere ayarlıyor. Melatonin salgılanmasını teşvik ederek kullanıcıların uyku kalitesini artıran HONOR’un Sirkadiyen Gece Ekranı teknolojisiyle konforlu bir görüntüleme deneyimini kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Sekiz hoparlörlü inanılmaz ses deneyimi

İnanılmaz bir ses deneyimi sunan HONOR Pad 9, ikisi altta olmak üzere toplam sekiz hoparlör eşliğinde birden fazla yönden etkileyici ses sağlıyor.  Güçlendirilmiş ses seviyeleri sayesinde daha derin ve daha zengin bir bas teknolojisine sahip olan HONOR Pad 9, tam aralıklı stereo efekt teknolojisiyle ister evde ister hareket halinde kullanıcısına her an güçlü ve dengeli bir ses ile eşlik ediyor.

HONOR Histen ses ayarlama teknolojisine sahip olan HONOR Pad 9, canlı ve dinamik 360° ses üreterek her türlü dinleme deneyimini zirvelere taşıyor. Alttaki iki hoparlör yüzeylerden sesi sektirerek daha sinematik bir çevresel ses deneyimi yaratıyor.

Çift Yönlü Vokal Geliştirme teknolojisiyle desteklenen HONOR Pad 9, insan sesinin netliğini artıran ve arka plan gürültüsünü azaltarak genel ses kalitesini yükselten hassas bir ses üretimi sağlıyor. İster sesli aramalar ister çevrimiçi toplantılar olsun, kullanıcılar için mükemmel bir ses dinamiği sunuyor.

Güçlendirilmiş donanım ile sorunsuz kullanıcı deneyimi

Qualcomm® Snapdragon® 6 Gen 1 Mobil Platformu ile güçlendirilen HONOR Pad 9, olağanüstü özellikleriyle kullanıcılarını büyülüyor. Güçlü işlemci sayesinde GPU performansında %35’lik ve CPU verimliliğinde %40’lık kayda değer bir artış sağlayarak her an kesintisiz eğlence sağlıyor.

HONOR Pad 9, performansını daha da artırmak için 8GB belleğe ve 57.000 resim, 23.000 şarkı veya 226 HD videoyu yerel olarak tutabilen 256GB’lık büyük bir depolama ile kullanıcılarıyla buluşuyor. Flash belleğin bir kısmını RAM olarak kullanan yenilikçi HONOR RAM Turbo (8GB+8GB) özelliğiyle 8GB RAM etkin bir şekilde 16GB’a genişletilebiliyor ve kullanıcılara multimedya koleksiyonları için daha da fazla depolama alanı bulunuyor.

Yüksek kapasiteli 8300mAh pil ile donatılan HONOR Pad 9, kullanıcılarına uzun süreler boyuna eşlik ediyor. Tek bir şarj kapasitesiyle 11 saate kadar video akışı, 11 saate kadar sosyal medyada gezinme veya 15 saate kadar müzik akışı sağlayarak sürekli hareket halinde olan kullanıcılar için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Kullanıcılara tablet ile birlikte sunulan 35W Kablolu HONOR SuperCharge teknolojisi sayesinde kısa sürede kullanıma hazır olan HONOR Pad 9, hareket halindeyken kesintisiz bir müzik ve video akışı deneyimini kullanıcılarıyla buluşturuyor.

 
Şık tasarım, geliştirilmiş deneyim

Hafif alüminyum alaşımdan üretilen HONOR Pad 9, sadece 555 g ağırlığında ve 6,96 mm kalınlığıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Elde tutulduğunda rahat ve ergonomik bir his sunan HONOR Pad 9, zarif buzlu kaplaması ve kavisli ekranıyla birinci birinci sınıf bir tasarımı kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Android 13 tabanlı en yeni MagicOS 7.2’yi çalıştıran HONOR Pad 9, kullanıcılara HONOR Connect, HONOR Notes ve Çoklu ekran iş birliği dahil olmak üzere çok çeşitli kişiselleştirilmiş akıllı özelliklere erişim sunuyor. 

Fiyatlandırma ve Kullanılabilirlik

Uzay Grisi rengiyle Teknosa mağazaları ve online kanalda 13.499 TL den satışa sunuldu. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı