HUAWEI eKit Çözümleri Türkiye'deki KOBİ'lerin hizmetinde

HUAWEI CONNECT 2023 etkinliğinde tanıtımı yapılan HUAWEI eKit ürünleri, özellikle KOBİ’ler için tasarlanmış, dijital dönüşüm odaklı teknolojik çözümler sunuyor.

  • 16 Ocak 2024
  • HUAWEI eKit Çözümleri Türkiye'deki KOBİ'lerin hizmetinde için yorumlar kapalı
  • 131 kez görüntülendi.
HUAWEI eKit Çözümleri Türkiye'deki KOBİ'lerin hizmetinde

HUAWEI CONNECT 2023 etkinliğinde tanıtımı yapılan HUAWEI eKit ürünleri, özellikle KOBİ’ler için tasarlanmış, dijital dönüşüm odaklı teknolojik çözümler sunuyor. İşletmelerin dijital altyapılarını güçlendirerek daha verimli ve bağlantılı çalışma ortamları oluşturmalarına yardımcı olan eKit ürünleri, Türkiye pazarındaki kuruluşlarla buluşuyor. 

Huawei, yeni nesil dağıtım ve depolama ürünlerinden oluşan eKit serisiyle, KOBİ’lerin dijital dönüşümüne katkı sağlayacak, inovasyon odaklı bir çözüm paketi sunuyor.  eKit ürünleri, işletmelerin dijital altyapılarını güçlendirerek daha verimli ve bağlantılı çalışma ortamları oluşturmalarına yardımcı oluyor.

Seride yer alan ürünler; kablolu ve kablosuz ağ çözümleri, veri depolama sistemleri ve iş birliği platformları gibi çözümler sunuyor. eKit serisi, KOBİ’lerin iş süreçlerini kolaylaştırmak, veri yönetimini iyileştirmek ve çalışma verimliliğini artırmak üzere tasarlandı. Huawei bu ürünlerle, KOBİ’lerin teknolojik ihtiyaçlarını karşılayarak, pazardaki rekabet güçlerini artırmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

HUAWEI eKit, KOBİ’lerin farklı iş senaryolarına yönelik olarak, kurulum, bakım, öğrenme ve kullanım kolaylığı vaat eden dağıtım ürünlerinden oluşuyor. Akıllı iş birliği, kablolu ve kablosuz ağlar, IP + optik erişim ağları, depolama ve BT platformları da dahil olmak üzere, geniş bir ürün yelpazesine sahip olan HUAWEI eKit paketi kapsamında, 2023 yılının ilk yarısında, 51 ürünü piyasaya sürdü. HUAWEI, 30’dan fazla tipik senaryo için çözümler sunan 50’den fazla dağıtım çözümüyle, eKit ürün yelpazesini genişletmeye devam edecek.   

HUAWEI eKit ürünlerinin Türkiye’deki dağıtımı Penta Teknoloji tarafından gerçekleştiriliyor. 30 yıldan uzun bir süredir dünyanın önde gelen teknoloji markalarını ve bilgi teknolojileri ürünlerini tüketicilerle buluşturan Penta Teknoloji ve Huawei, bu yeni çözümlerin lansmanı için; İstanbul, Ankara ve Kayseri’de ortak etkinlikler düzenledi. Çözüm, Eksa, Kare, Oksid firmaları da Huawei eKit çözümlerinin Elite İş Ortakları olarak konumlanıyor.

HUAWEI eKit, kullanımı kolay ürünlerle güçlü bir kanal sistemi oluşturmaya devam ederken, yerleşik pazarlama ve verimli bir dijital işletme platformu aracılığıyla, KOBİ’lerin işlerini geliştirmelerine yardımcı olacak. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı