HUAWEI yeni tablet serisini piyasaya sundu: İşte yeni Air serisi

Huawei MatePad Air, MatePad Serisinin devrim niteliğindeki bir üyesi olarak piyasaya sürüldü ve özellikle iş profesyonelleri için performans açısından hafif bir amiral gemisi modeli olarak tasarlandı.

  • 15 Ağustos 2023
  • HUAWEI yeni tablet serisini piyasaya sundu: İşte yeni Air serisi için yorumlar kapalı
  • 104 kez görüntülendi.
HUAWEI yeni tablet serisini piyasaya sundu: İşte yeni Air serisi

Huawei MatePad Air, MatePad Serisinin devrim niteliğindeki bir üyesi olarak piyasaya sürüldü ve özellikle iş profesyonelleri için performans açısından hafif bir amiral gemisi modeli olarak tasarlandı.

Tabletler sadece eğlence cihazları olmanın ötesine geçti ve artık hem üretkenlik hem de eğlence için çok yönlü araçlar olarak kullanılıyor. Tüketici trendleri, insanların tabletleri uzaktan çalışma ve eğitim için giderek daha fazla kullandığını gösteriyor. Sonuç olarak, mobil ve uzak ofisler de dahil olmak üzere akıllı ofis senaryolarına yönelik talep artıyor. Üretkenlik senaryoları artık geleneksel ofis veya kütüphane ortamlarıyla sınırlı değil, farklı uygulama ortamlarında ve çeşitli konumlarda yaygın olarak benimseniyor. 

Profesyoneller için verimli bir üretkenlik aracı

HUAWEI MatePad Air, yeni şeyler denemeye, kariyerlerini ilerletmeye ve iş stresini azaltmanın bir yolunu bulmaya hevesli profesyoneller için tasarlandı. HUAWEI MatePad Air, nerede olursanız olun, istediğiniz zaman kolay kullanım için; profesyonel ofis yazılımı, mükemmel not alma deneyimi ve akıllı işlevlere sahip.

Amiral gemisi düzeyinde deneyim sunan cazip ürün

HUAWEI Notes uygulaması, not düzenleme, yönetim ve güvenlik için geliştirilmiş özelliklerle birlikte, özel bir fırça özelliği ile donatıldı. Çok yönlü HUAWEI MatePad Air hem kalem hem de klavyenin kusursuz entegrasyonu ile hafif ofis işlerini kolaylaştırıyor.

HarmonyOS 3.1 tarafından desteklenen HUAWEI MatePad Air, Akıllı Ofis ve çok cihazlı iş birliği senaryoları için optimize eden geliştirmelere sahip. HUAWEI MatePad Air, cihazlar arası sorunsuz iş birliği özellikleri, uygulamalar ve cihazlar arası ‘Renk Yakalama’ ve kolaylaştırılmış ‘Pop-up Eşleştirme Yazdırma’ özellikleri ile iş süreçlerini basitleştirerek, kullanıcılar için daha hızlı ve verimli bir yazma deneyimi sunuyor.

HUAWEI MatePad Air, Huawei’in 3:2 üretkenlik ekranına sahip ilk tableti. Tablet, 144 Hz yenileme hızı, SuperRender, 30 Hz ila 144 Hz uyarlanabilir yenileme hızı aralığı ve Super Frame ile hem iş hem de eğlence deneyimlerini geliştirmek için tasarlandı.

13.999 TL ile HUAWEI Online Mağaza üzerinden satışa sunulan MatePad Air, 3.498 TL değerindeki manyetik akıllı klavye ve M-Pencil hediyelerine sahip. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı