İstanbul Cevahir, “kendini bulmak” isteyenleri çağırıyor!

Yeni sezonda değişimin izinden gidenler “Senin Cevahir’in Gelmiş” diyerek eğlencenin tadını çıkartıyor.

  • 15 Ekim 2021
  • İstanbul Cevahir, “kendini bulmak” isteyenleri çağırıyor! için yorumlar kapalı
  • 423 kez görüntülendi.
İstanbul Cevahir, “kendini bulmak” isteyenleri çağırıyor!

Yeni sezonda değişimin izinden gidenler “Senin Cevahir’in Gelmiş” diyerek eğlencenin tadını çıkartıyor. 

Yeni normal düzen sonrası birçok ihtiyacın ortaya çıkmasıyla harekete geçen İstanbul Cevahir, “Senin Cevahir’in Gelmiş” sloganıyla alışverişte keyifli vakit geçirmek isteyenlere sesleniyor. Yeni sezon heyecanı ve yaklaşan yılbaşı için birçok alternatif sunan İstanbul Cevahir, vaktini kaliteli kullanmak isteyenleri bekliyor.

Yaptığı Projelerle Şaşırtmaya Devam ediyor

Yaptığı etkinlikler ve kullandığı söylemlerle fiziki alışverişin önemini hatırlatan İstanbul Cevahir, insana temas etme değerinin farkına vardırıyor. İstanbul’un merkezinde hoşça vakit geçirmek isteyenlerin uğrak noktası olan İstanbul Cevahir, alışveriş çılgınlarını yaptığı projelerle şaşırtmaya devam ediyor. Evde oturmaktan sıkılanları sosyalleşmeye çağıran Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yerinde alışveriş yapmak isteyenlerin tercihi arasına giriyor.  

Kendini Bulmak İsteyenleri de Harekete Geçiriyor

“Linkler arasında gezmekten sıkılanlara”, “moda denilince aklına Kadıköy değil kombinler gelenlere”, "evdeki beyaz perdelere bakmaktan sıkılanlara”, "her pazartesi spora başlayanlara” "iş çıkışı indirimlerle buluşmak isteyenlere” ve “Büyük İskender deyince aklına porsiyon gelenlere”, “Senin Cevahir’in Gelmiş” diye seslenen İstanbul Cevahir, sunduğu farklılıklarla “kendini bulmak” isteyenleri de harekete geçiriyor. 

6 kata yayılan 300’den fazla markası ve 2500 araç kapasiteli kapalı otoparkıyla ziyaretçilerine kusursuz bir alışveriş deneyimi sunan İstanbul Cevahir, misafirlerini bekliyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı