İzmir Kınık'ta 30 Ağustos 'Zafer Konseri' ile Kutlandı

Konserde sahneye çıkan sanatçı Ebru Yaşar, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Kınıklı vatandaşlara unutulmaz bir zafer gecesi yaşattı.

  • 29 Ağustos 2023
  • İzmir Kınık'ta 30 Ağustos 'Zafer Konseri' ile Kutlandı için yorumlar kapalı
  • 133 kez görüntülendi.
İzmir Kınık'ta 30 Ağustos 'Zafer Konseri' ile Kutlandı

Konserde sahneye çıkan sanatçı Ebru Yaşar, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Kınıklı vatandaşlara unutulmaz bir zafer gecesi yaşattı. Kınık Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zaferinin 101. Yıldönümü münasebetiyle Zafer Konseri düzenlendi.

Poyracık Hizmet Binası Meydanı’nda gerçekleştirilen konser öncesi bir kortej yürüyüşü düzenlendi. Konserden önce Kınık Kılıç Kalkan Ekibi de seyircilere gösterilerini sundular. Daha sonra sahneye çıkan sanatçı Ebru Yaşar, sevilen şarkılarıyla vatandaşlara unutulmaz bir zafer coşkusu yaşattı.

Zafer Haftası kapsamındaki konsere İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, İlçe Başkanları, Meclis üyeleri, STK, Daire Amirleri ve binlerce vatandaş katılım sağladı.

 

BU VATAN ECDADIMIZDAN BİZLERE EMANET BIRAKILMIŞTIR  

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer konserde yaptığı konuşmasında, “26 Ağustos 1071’de Anadolu’da destan yazan Sultan Alparslan’ın çocuklarıyız, bizler 1453’te fetih anlayışı ile sefere çıkan ve kesin bir zaferle dönen Fatih Sultan Mehmet Han’ın torunlarıyız, bizler Atartürk’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin mensuplarıyız. Zaferiniz, bayramınız kutlu olsun. Bu vatan aziz bir vatandır, dört bir yanı şehit kanıyla sulanmıştır. Bu vatan ecdadımızdan bizlere emanet bırakılmıştır” ifadelerini kullandı.

İzmir milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise “Vatanımızın topraklarının her karışı bize atalarımızdan armağandır. Bu kutlu günde Kınık’ta olmaktan çok mutlu ve gururluyum. Belediye başkanımıza bu güzel etkinlik için teşekkür ediyorum, 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun .” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı