İzmirli H2K Racing Team, Türkiye Pist Şampiyonası'nda çifte zafer hedefliyor

Egemot H2K Racing Team, İzmir Park Yarış Pisti’nde düzenlenecek AVIS 2023 Türkiye Pist Şampiyonası 2.

  • 08 Ağustos 2023
  • İzmirli H2K Racing Team, Türkiye Pist Şampiyonası'nda çifte zafer hedefliyor için yorumlar kapalı
  • 164 kez görüntülendi.
İzmirli H2K Racing Team, Türkiye Pist Şampiyonası'nda çifte zafer hedefliyor

Egemot H2K Racing Team, İzmir Park Yarış Pisti’nde düzenlenecek AVIS 2023 Türkiye Pist Şampiyonası 2. Ayak yarışlarında evinde çifte zafer kazanmayı hedefliyor

AVIS 2023 Türkiye Pist Şampiyonası 2. Ayak yarışları, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından 12-13 Ağustos tarihlerinde İzmir Park Yarış Pisti’nde organize edilecek. Süper Grup’ta mücadele eden İzmirli Egemot H2K Racing Team, evinde düzenlenecek bu yarışları zaferle bitirerek sıralamada üst sıralardaki yerini korumak istiyor.

Körfez’in tekrarı için mücadele

Türkiye Pist Şampiyonası 1. Ayak yarışlarında Azizhan Kaya ve Ömer Şamlı ile zirveyi bırakmayan, takımın diğer pilotu Berkay Akça’nın podyum yapmasıyla Körfez’e damga vuran Egemot H2K Racing Team, İzmir’deki hafta sonunda bu başarılı sonuçlara yenisini eklemek için mücadele edecek.

Araç parkuruna yenileri ekleniyor

H2K Racing Team, araç parkuruna da yeni araç ekleyerek yatırımlarına da devam ediyor. Pilotların gelişimi ve antrenmanlar için Türkiye’nin ilk yarış arabası olarak bilinen Volkicar’ı bünyesine katan İzmirli takım, bundan böyle bu özel araçlarla da hizmet verecek. İlerleyen dönemde Volkicar kullanmak isteyen motorsporları severler de H2K Racing Team’in bu özel araçlarını deneyimleyebilecek.

Ayrıca H2K Racing Team, sponsorlarıyla da güçlenmeye devam ediyor. İzmir Park Yarış Pisti’ndeki mücadelede; Egemot Otomotiv’in yanında, bro. Design & Development ve K2Work Marka İletişim Ajansı H2K Racing Team’in yeni sponsorları olarak destek verecek.

Heyecan dolu iki gün

ICRYPEX ana sponsorluğunda düzenlenecek etkinlikte, 12 Ağustos Cumartesi günü saat 15.15’te Maxi Grup ilk yarışı ve saat 16.15’te Süper Grup ilk yarışları koşulacak. İkinci yarışlar 13 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek. Özel etkinlikler ve gösteriler ile renklenecek hafta sonunda, Maxi Grup ikinci yarışı saat 13.50’de, Süper Grup ikinci yarışı ise saat 15.05’te başlayacak ve organizasyon saat 16.00’daki ödül töreni ile noktalanacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı