Kedinizin Sizi Sevdiğinin 9 Kanıtı

  • 06 Ağustos 2021
  • Kedinizin Sizi Sevdiğinin 9 Kanıtı için yorumlar kapalı
  • 2.940 kez görüntülendi.
Kedinizin Sizi Sevdiğinin 9 Kanıtı

1.Kediniz Size Hediye Getirebilir

Belki kediniz size sizin görmek hatta çıplak elle dokunmak dahi istemeyeceğiniz şeyleri hediye olarak getirebilir. Kediler avcı ruhlu yaratıklardır bu yüzden, kendi avladığı bir fareyi ya da ölü kuşu getirip sizin önünüze bırakırsa bilin ki aslında sizi çok seviyor ve size bir hediye getirmek istemiştir

2. Kediniz Sırt Üstü Yatarak Size Güvendiğini Gösterir

Kediler normalde kolay kolay sırt üzeri yatmazlar çünkü bu pozisyon onların en savunmasız oldukları anlardan biridir. Ancak kediniz sizin yanınızda sırt üstü yatıyor hatta karnını tatlı tatlı okşamanıza izin veriyorsa sizi seviyor ve size oldukça güveniyor yanınızda kendini güvende hissediyor demektir.

3. Kediniz Sizinle Kafa Tokuşturuyorsa Sizinle Anlaştığını Gösterir

İnsanlar için tabiki bu ilginç ve saçma görünen bir hareket olacağından, bunu ilk duyduğunuzda size de saçma gelebilir, ancak kediler anlaştıkları, uyum içinde oldukları zaman bunu kafa tokuşturarak belli ederler. Sizinle bu hareketi yaptığında onun sahibi olduğunuzu ve sizin de ona ait olduğunu belli etmek isterler.

4.Sevgi Isırıkları… Ama Umarız ki Fazla Sert Olmasın

Kediniz oyun oynarken sizden minik ısırıklar alıyorsa, bu onun size sevgisini gösterdiğinin ve keyifli olduğunun bir açıklamasıdır. Gıdıklama tadındaki bu minik ısırıklar, size zarar verecek ve canınızı acıtacak ölçüde olmamaktadır.

5. Nereye Giderseniz Sizi Takip Eder

Sizi sevdiği için kediniz sizin etrafınız vakit geçirmek istediği için, siz nereye giderseniz oraya gelip sizi takip edebilir. Siz evdeyken onu bir odaya kapatırsanız, sürekli miyavlayarak oradan çıkıp sizinle olmak istediğini gösterir.

6. Patileriyle Size Masaj Yapar

Bir pizza ustası edasıyla sizi yoğuruyormuş gibi size masaj yapmaları sizi ne çok sevdiğini gösterir. Kediler kendi eşlerine ve yavrularına da aynı davranışları gerçekleştirerek onları önemsediklerini ve sevdiklerini gösterirler.

7. Kediniz Size Kuyruğuyla İpucu Verir

Kedilerin kuyruklarının her hareketi ruh hallerini dışa vuran sensörler gibidir. Sizin çevrenizde dolaşırken, sizinle mutlu olduğunu göstermek için kuyruklarını havaya dikerler.

8. Kedi Mırıltısının Gücü

Mutlu olduğunda sizin yanınızda, onu okşarken ya da size sürtünürken mırıl mırıl mırıldıyorsa sizi çok seviyor ve sizin için özel duygular besliyor demektir.

9. Kedinizin Sizinle Göz Teması Kurması

Kedilerin sevdiği, güvendiği kişilerle göz teması kurması onların dilindi öpücük kadar önemlidir. Kediniz gözlerini size kitlediyse ve siz ona bakarken gözlerini hafifçe kırpıştırıyorsa, size güven ve sevgi beslediğini gösteriyor demektir.