Kınık'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlanacak

İzmir’in Kınık Belediyesi, Poyracık Hizmet Binası önünde 30 Ağustos Zafer Bayramını sanatçı Ebru Yaşar’ın katılımlarıyla kutlayacak.

  • 28 Ağustos 2023
  • Kınık'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlanacak için yorumlar kapalı
  • 186 kez görüntülendi.
Kınık'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlanacak

İzmir’in Kınık Belediyesi, Poyracık Hizmet Binası önünde 30 Ağustos Zafer Bayramını sanatçı Ebru Yaşar’ın katılımlarıyla kutlayacak. Kınık Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Kınık Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramını Ebru Yaşar’ın da katılımlarıyla kutlayacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşku ile kutlamak için hazırlıklar yaptıklarını ifade eden Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, ‘‘Vatanın bölünmez bütünlüğü için birlik ve beraberlik içerisinde verilen mücadelenin ardından kazanılan büyük zaferin 101. yıl dönümünde hemşerilerimize güzel bir program hazırlıyoruz. Ülke topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunu kutlayacağımız zafer günü kutlama etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.’’ dedi.

Ebru Yaşar’ın katılımları ile gerçekleştirilecek olan Zafer Haftası kutlamalarının 28 Ağustos’taki programı saat 21:00’da Poyracık Hizmet Binası önünde gerçekleştirilecek konser ile son bulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı