Koca Kurt'un Hazinesi isimli çocuk tiyatrosu minik izleyicilerle buluştu

Keçiören Belediyesi Genç Tiyatro Akademisi tarafından sergilenen Koca Kurt`un Hazinesi isimli çocuk tiyatrosu Keçiören Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda izleyicisi ile buluştu.

  • 13 Ağustos 2023
  • Koca Kurt'un Hazinesi isimli çocuk tiyatrosu minik izleyicilerle buluştu için yorumlar kapalı
  • 159 kez görüntülendi.
Koca Kurt'un Hazinesi isimli çocuk tiyatrosu minik izleyicilerle buluştu

Keçiören Belediyesi Genç Tiyatro Akademisi tarafından sergilenen Koca Kurt`un Hazinesi isimli çocuk tiyatrosu Keçiören Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda izleyicisi ile buluştu. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un da katıldığı oyun minik tiyatroseverler tarafından ilgiyle izlendi.

Başkan Altınok oyunun sonunda ailelere ve çocukları hitaben bir konuşma yaparak, “Keçiören’de çocuklarımız çok şanslı. Onlar için inşa ettiğimiz tesisleri ücretsiz olarak hizmete sunuyor, çiçek ve meleklerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Parklar, spor tesisleri halı sahalar ücretsiz hizmet veriyor. Yaz tatilinde kültürel ve sanatsal faaliyette bulunmaları için de tiyatro akademimiz güzel bir oyun ortaya koydu. Oyunumuzu izlemeye gelen ailelerimize, çocuklarımıza ve oyun hazırlayan tiyatro ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

Koca Kurt’un Hazinesi her hafta sonu ilçedeki Necip Fazıl Tiyatro Salonu’nda izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Tiyatroya katılmak isteyenler Belediyeden randevu alarak oyunun hangi gün ve saatteki gösterimine katılabileceklerini belirleyebilecekler.

 

OYUNUN KONUSU

Doli ile Fırfır Koca Kurt`un dillere destan hazinesini aramak için Koca Kurt`un mağarasına gizlice girerler fakat orada yalnız değillerdir, cesur bir hayvan olan Kung fu kaplan Tigo`da mağarada Koca Kurt`un hazinesini aramaya gelmiştir. Karşılaşmanın ardından kıyasıya bir rekabet onları beklemektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı