Kocaeli, basketbol şölenine hazır

“Sporun Başkenti Kocaeli” vizyonuna uygun olarak yerel, ulusal ve uluslararası organizasyonlar gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl beşincisini düzenlediği Kardeş Pası Sokak Basketbol Şampiyonası’nda basketbol severleri bir araya getirecek.

  • 01 Eylül 2023
  • Kocaeli, basketbol şölenine hazır için yorumlar kapalı
  • 129 kez görüntülendi.
Kocaeli, basketbol şölenine hazır

“Sporun Başkenti Kocaeli” vizyonuna uygun olarak yerel, ulusal ve uluslararası organizasyonlar gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl beşincisini düzenlediği Kardeş Pası Sokak Basketbol Şampiyonası’nda basketbol severleri bir araya getirecek. Turnuvaya başvurular 1 Eylül Cuma günü (bugün) mesai bitimine kadar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kilavuzgenclik.kocaeli.bel.tr/ sitesinden online olarak yapılabilecek.

 

MAÇLAR FERRUH DUYGU SPOR TESİSLERİ’NDE

Şölen havasında geçecek turnuva 2 Eylül Cumartesi günü saat 18.00’de start alacak ve karşılaşmalar 3 Eylül Pazar günü yapılacak final maçları ile sona erecek. Çekişmeli mücadelelere sahne olması beklenilen turnuva, Büyükşehir’in yenilediği Ferruh Duygu Spor Tesisleri’ndeki açık alan Basketbol Sahası’nda yapılacak.

 

DERECEYE GİREN TAKIMLARA SPOR HEDİYE ÇEKİ VERİLECEK

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Kardeş Pası 5 Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye Basketbol Federasyonu uygulama esasları ve kuralları uygulanacak. Turnuvada 3+2 kişi olacak şekilde her takımda 5 sporcu katılım sağlayacak. Turnuva ile ilgili detaylı bilgi Büyükşehir’in 153 numaralı telefonundan alınabilir. Turnuvada dereceye giren birinci takıma 20 bin TL, ikinci takıma 15 bin TL, üçüncü takıma ise 10 bin TL tutarında spor hediye çeki verilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı