Körfezin İncisi Burhaniye Fotoğraf Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu

Burhaniye Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından ortak olarak düzenlenen “Körfezin İncisi Burhaniye” 1.

  • 28 Ocak 2024
  • Körfezin İncisi Burhaniye Fotoğraf Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu için yorumlar kapalı
  • 92 kez görüntülendi.
Körfezin İncisi Burhaniye Fotoğraf Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu

Burhaniye Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından ortak olarak düzenlenen “Körfezin İncisi Burhaniye” 1.Ulusal Fotoğraf Yarışmasının kazananları, 19. Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Festivali kapsamında düzenlenen sergi ve açılış töreni ile ödüllerini aldı.

Bu yıl 19.su düzenlenen Burhaniye Belediyesi Geleneksel Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Festivali kapsamında Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen fotoğraf sergisinde, geçtiğimiz günlerde sonuçlanan “Körfezin İncisi Burhaniye” 1.Ulusal Fotoğraf Yarışmasının dereceye giren fotoğrafları sergilendi. Sergi açılışına Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Birol Şahin, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Erbalaban ve Tamer Midilli, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Aylin Yıldırım ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Geçtiğimiz yıl Şubat ve Kasım aylarını kapsayan süre zarfında Türkiye’nin birçok İlinden fotoğraf sanatçılarının katılımlarıyla Burhaniye’nin doğası, değerleri, tarih ve kültür birikiminin ölümsüzleştirildiği yaklaşık 1000 fotoğrafın katılmış olduğu yarışmanın ödül töreninde jüri üyeleri de unutulmayarak Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Birol Şahin tarafından teşekkür plaketi takdim edilerek hatıra fotoğrafı çekinildi.

Yarışmada dereceye girenlerin ödüllerini Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Birol Şahin, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Erbalaban ve Tamer Midilli ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Metin verdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı