Kuş Uçuşu, 3.ve Final Sezonuyla 11 Nisan'da Geri Dönüyor

Netflix’in başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’a yer veren sevilen dizisi Kuş Uçuşu, 11 Nisan’da yeni sezonuyla geri dönüyor.

  • 15 Mart 2024
  • Kuş Uçuşu, 3.ve Final Sezonuyla 11 Nisan'da Geri Dönüyor için yorumlar kapalı
  • 73 kez görüntülendi.
Kuş Uçuşu, 3.ve Final Sezonuyla 11 Nisan'da Geri Dönüyor

Netflix’in başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’a yer veren sevilen dizisi Kuş Uçuşu, 11 Nisan’da yeni sezonuyla geri dönüyor. Dizinin merakla beklenen final sezonundan ilk klip yayınlandı.

İkinci sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaşa beklenmedik bir yön veren dizi, yeni sezonunda da ezber bozmaya devam ediyor. Tahtın sahibi konusunda yaşanan ani değişim tüm dengeleri bozuyor ve yeni ittifakların kurulmasına yol açıyor. Ormanın, aslan ve kuş arasındaki değişmez sanılan kanunları bir kez daha altüst olurken, farklı kuşaklar arasında yaşanan çatışmalar ve zirvede kalabilmek için verilen mücadele son kez tüm heyecanıyla devam ediyor. 

Kuş Uçuşu 3. Sezon Hakkında:

Kameraların karşısına bu defa başka bir tanıdık yüz yerleşirken, önceki ittifaklar bozuluyor, yeni ilişkiler kuruluyor ve habercilik dünyasında kartlar bir kez daha yeniden dağıtılıyor. 

Yönetmen: Burak Müjdeci

Senarist: Meriç Acemi

Oyuncular: Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Demircan Kaçel, Şifanur Gül, Melih Selçuk ve Defne Kayalar

Yapımcı: Kerem Çatay

Yapım Şirketi: Ay Yapım

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı