Level Infinite'in Yeni Oyunu SYNCED'în Ön Kayıtları Açıldı

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X ile S için piyasaya çıkacak olan SYNCED’in ön kayıtları başladı.

  • 01 Ağustos 2023
  • Level Infinite'in Yeni Oyunu SYNCED'în Ön Kayıtları Açıldı için yorumlar kapalı
  • 148 kez görüntülendi.
Level Infinite'in Yeni Oyunu SYNCED'în Ön Kayıtları Açıldı

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X ile S için piyasaya çıkacak olan SYNCED’in ön kayıtları başladı. Ön kayıt ile çıkış tarihinde oyun içi ödüller kazanabilir ve her gün büyüyen topluluğun bir parçası olabilirsiniz.

Level Infinite ve geliştirici ekip NExT Studios bugün, tüm dünyada bu yazın sonlarında piyasaya çıkacak ve oyuncuları teknolojik bir geleceğe götürecek olan ücretsiz çevrimiçi aksiyon oyunu SYNCED’in ön kayıtlarının başladığını duyurdu. SYNCED, PC’nin yanı sıra PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için piyasaya çıkacak.

 

SYNCED’in ön kayıt programı, katılım belirli sayılara ulaştıkça oyuncuları ödüllendirecek: 

Dünyamızda, yakın bir geleceği konu alan SYNCED’de nano teknoloji, medeniyetin belkemiğini oluşturuyor. Çöküş adı verilen bir felaketin ardından, insanlığa düşman olan nano makineler kendi varlıklarını devam ettirebilmek için insanları tüketerek onları ölümcül nano yaratıklara dönüştürüyorlar. Bu kıyamet senaryosunda oyuncular birer Koşucu rolünü üstlenerek, Meridyen’de nano enerji sağlayan değerli bir madde olan Nerva’nın peşine düşecekler. 

Co-op shooter türüne yeni bir soluk getiren SYNCED’de Koşucular sadece 3 kişilik takımlar kurmakla kalmıyor, alt ettikleri Üstün Nanoları, Yoldaş Nanolara dönüştürerek yüksek tempolu PvE ve PvP çatışmalarda onları stratejik olarak kontrol edilebilen silahlara da dönüştürebiliyorlar.

SYNCED ayrıca klasik looter shooter’lardan da ögeler içeriyor: Koşucular PvE ve PvP karşılaşmalarda kaynak toplayarak karakterlerini geliştirebiliyor, bu sırada güçlü silahların ve oyun tarzlarına en uygun modların kilidini açabiliyorlar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı