Lüleburgaz'da 1. Kitap ve Edebiyat Günleri başlıyor!

Lüleburgaz Belediyesi 22 Eylül ile 1 Ekim tarihleri arasında Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde çok sayıda yazar ve yayınevinin yer alacağı Lüleburgaz 1.

  • 07 Eylül 2023
  • Lüleburgaz'da 1. Kitap ve Edebiyat Günleri başlıyor! için yorumlar kapalı
  • 139 kez görüntülendi.
Lüleburgaz'da 1. Kitap ve Edebiyat Günleri başlıyor!

Lüleburgaz Belediyesi 22 Eylül ile 1 Ekim tarihleri arasında Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde çok sayıda yazar ve yayınevinin yer alacağı Lüleburgaz 1. Kitap ve Edebiyat Günleri’ne ev sahipliği yapacak. 

Kentler kültür üretir anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Lüleburgaz Belediyesi, kitapseverlerin uzun yıllardır heyecanla beklediği 1. Kitap ve Edebiyat Günleri’ni düzenleyecek. LYSA Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilecek 1. Kitap ve Edebiyat Günleri’ne birbirinden ünlü yazarlar konuk olacak. 

 

Söyleşi ve imza günleri 

Tam 10 gün boyunca dolu dolu aktivitelerle sürecek olan Lüleburgaz Belediyesi 1. Kitap ve Edebiyat Günleri’nde ünlü yazarların imza günlerinin yanı sıra söyleşiler de gerçekleştirilecek. Sadece Lüleburgaz’dan değil Trakya’nın dört bir yanından ziyaretçi çekmesi beklenen Lüleburgaz Belediyesi 1. Kitap ve Edebiyat Günleri’nde yer alacak yazarlar önümüzdeki günlerde duyurulacak. Etkinlikte yer alacak yayınevleri ise şöyle:  Beyaz Balina Yayınları, İthaki Yayınları, Kırmızı Kedi Yayınevi, Koridor, Arkadya, Go, Martı, Metis, Panama, Günışığı, Eksik Parça, Olimpos Yayınları, Hayy Kitap, Pegasus, Ayrıntı, İşler Kitabevi ve yerel kitabevleri.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı