Milla Jovovich, John Cusack, Liam Neeson ve Nicolas Cage, FİlmBox Extra'da!

SPI International, suçlular dünyasından iblisler alemine, aile içi suçlardan gangsterler arası hesaplaşmalara uzanan bir yelpazede birbirinden heyecanlı 4 öyküyü, 4 muhteşem yapımla 21–28 Ağustos arasında FilmBox Extra ekranlarında izleyicilerle buluşturuyor.

  • 18 Ağustos 2023
  • Milla Jovovich, John Cusack, Liam Neeson ve Nicolas Cage, FİlmBox Extra'da! için yorumlar kapalı
  • 178 kez görüntülendi.
Milla Jovovich, John Cusack, Liam Neeson ve Nicolas Cage, FİlmBox Extra'da!

SPI International, suçlular dünyasından iblisler alemine, aile içi suçlardan gangsterler arası hesaplaşmalara uzanan bir yelpazede birbirinden heyecanlı 4 öyküyü, 4 muhteşem yapımla 21–28 Ağustos arasında FilmBox Extra ekranlarında izleyicilerle buluşturuyor.  Milla Jovovich, John Cusack, Liam Neeson, Nicolas Cage gibi Hollywood efsaneleriyle heyecandan heyecana koşmaya hazır mısınız?

6 kıtada, 69 ülkede milyonlarca kişiye hizmet veren uluslararası medya kuruluşu SPI International, Milla Jovovich, John Cusack, Liam Neeson, Nicolas Cage gibi Hollywood efsanelerinin rol aldığı, dünya genelinde büyük ilgi toplayan heyecan dolu 4 filmi, aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra ekranlarında izleyicilerle buluşturuyor. 

Hesaplaşma (Arsenal) – 21 Ağustos Pazartesi – Saat: 19:50

Görkemli kariyerinde yepyeni bir ivme kazanan Nicolas Cage ve John Cusack’ın başrolleri paylaştığı film, güneyli bir gangsterin kaçırılan kardeşini kurtarmak için verdiği çabayı konu alıyor.

Son Evlat (The Last Son) – 22 Ağustos Salı – Saat: 21:30

Bazı ailelerde baba ve oğul çekişmesi, bir ölüm kalım savaşına dönüşebilir. Filmin öyküsünde lanetlendiğini düşünen bir adam, bu lanetten kurtulmak için kendi kötü soyunu yok etmeye çalışıyor.

Hellboy (Hellboy) – 25 Ağustos Cuma – Saat: 21:30

Gösterime girdiği anda kült mertebesine yükselip modern klasikler haline gelen film, Milla Jovovich, David Harbour ve Ian Mcshane’i bir araya getiriyor. Filmin öyküsünde Naziler tarafından büyütülüp sonradan kurtarılan, doğaüstü ve insan dünyaları arasında sıkışmış iblis Hellboy, intikam almaya çalışan yaşlı bir büyücüye karşı savaşıyor.

Kanunun Ötesinde (A Walk Among the Tombstones) – 28 Ağustos Pazartesi – Saat: 21:30

Liam Neeson’un başrolünü üstlendiği filmin öyküsünde karısını kimin kaçırıp öldürdüğünü öğrenmek isteyen bir uyuşturucu satıcısı, özel dedektiflik yapan eski polis Matt Scudder’dan yardım ister. İlk aşamada işi reddeden Scudder, kadının nasıl öldürüldüğünü öğrendiğinde işi kabul eder.

Aksiyon filmlerini, kesintisiz ve HD kalitesinde FilmBox Extra ekranlarında izlemek isteyen sinemaseverler, kanala Türksat KabloTV 337. kanal üzerinden ulaşabiliyor. FilmBox Extra içeriklerine ayrıca filmbox web sitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı