Millî Reasürans Sanat Galerisi'nde Yeni Sezon Başlıyor

Millî Reasürans Sanat Galerisi’nde Yeni Sezon Başlıyor   Millî Reasürans Sanat Galerisi 2023-2024 yılı sezonunu “Bir şans daha var mı?” adlı ilk sergisi ile karşılamaya hazırlanıyor.

  • 02 Kasım 2023
  • Millî Reasürans Sanat Galerisi'nde Yeni Sezon Başlıyor için yorumlar kapalı
  • 165 kez görüntülendi.
Millî Reasürans Sanat Galerisi'nde Yeni Sezon Başlıyor

Millî Reasürans Sanat Galerisi’nde Yeni Sezon Başlıyor

 

Millî Reasürans Sanat Galerisi 2023-2024 yılı sezonunu “Bir şans daha var mı?” adlı ilk sergisi ile karşılamaya hazırlanıyor.

 

Melike Bayık’ın küratörlüğünde hazırlanan sezonun ilk sergisinde Mehmet Ali Boran, Antonio Cosentino, Memed Erdener, Yunus Emre Erdoğan, Kaan Fıçıcı, Şifa Girinci, Rana Kellleci, Melike Koçak, Aytekin Olgunsoy, Sümer Sayın, Egemen Tuncer ve Seçil Yaylalı’nın eserleri yer alıyor. 8 Kasım 2023 tarihinde açılacak sergi, 10 Şubat 2024 tarihine kadar Millî Reasürans Sanat Galeri’nde izlenebilecek. 

 

Resim, heykel, fotoğraf, video gibi farklı disiplinlerde işler üreten sanatçıların bir araya geldiği sergi, bir taraftan kişisel ve kolektif belleğin birbirini beslediği ortaklığa dikkat çekerken, diğer taraftan da güvence, aidiyet, gelenek gibi kavramlarla diyalog halinde, galerinin köklü geçmişiyle bir köprü kurmaya çalışıyor. 

 

Sezonun ikinci sergisi Lale Çavuldur’un Millî Reasürans Sanat Galerisi için ürettiği işlerinden oluşuyor. Heykel, desen ve buluntu malzemelerin yer alacağı sergi 22 Şubat-13 Nisan 2024 tarihleri arasında izlenebilecek.  

 

Sezonun son sergisi ise Hasan Deniz’in son birkaç yıldır ürettiği fotografik görüntülerden oluşacak. Hareketli veya basılı görsellerin yoğunlukta olduğu sergi, 30 Nisan 2024 tarihinde açılacak ve 14 Haziran 2024 tarihine kadar görülebilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı