MIUI Tema Tasarımcıları 2023 Xiaomi Uluslararası Tema Yarışması ile Yeteneklerini Sergileyecek

Dünyanın önde gelen tüketici elektroniği ve akıllı üretim şirketlerinden Xiaomi’nin düzenlediği 2023 Xiaomi Uluslararası Tema Yarışması 28 Temmuz’da resmen başladı.

  • 29 Temmuz 2023
  • MIUI Tema Tasarımcıları 2023 Xiaomi Uluslararası Tema Yarışması ile Yeteneklerini Sergileyecek için yorumlar kapalı
  • 131 kez görüntülendi.
MIUI Tema Tasarımcıları 2023 Xiaomi Uluslararası Tema Yarışması ile Yeteneklerini Sergileyecek

Dünyanın önde gelen tüketici elektroniği ve akıllı üretim şirketlerinden Xiaomi’nin düzenlediği 2023 Xiaomi Uluslararası Tema Yarışması 28 Temmuz’da resmen başladı.

2023 Xiaomi Uluslararası Tema Yarışması Xiaomi’nin International Internet Business Departmant (IIB) birimi tarafından “Küresel İfadeler, Yerel İlhamlar” sloganıyla bu yıl ikinci kez düzenleniyor. Yarışma, Xiaomi’nin faaliyet gösterdiği pazarlardan daha fazla tasarımcıyı çekmeyi ve dünya genelindeki Xiaomi kullanıcılarına yönelik yerel tasarımlar ve motifler içeren daha fazla temanın oluşturulmasını amaçlıyor.

Dünya genelinde büyürken yerelleştirmenin Xiaomi’nin en temel ilkelerinden biri olduğunu ifade eden Xiaomi International Internet Business Department Genel Müdürü Chan Liu, “IIB olarak kullanıcılarımıza en kaliteli internet hizmetlerini sunmak için en iyi yaklaşımın onlara yaklaşmak, onları anlamak ve onlarla gerçek anlamda bağlantı kurmak olduğuna inanıyoruz. Uluslararası Tema Yarışması, herkes için özelleştirilmiş keyifli bir MIUI oluşturma amacımıza ulaşmamız açısından çok büyük önem taşıyor” dedi.

International Internet Business Department’ın Temel Uygulamalardan Sorumlu Yöneticisi Charlie Cheng, “Tasarımcıları tema içerikleri oluşturma konusunda en değerli iş ortaklarımız olarak görüyoruz. Tasarımcıların katkıları sayesinde Temalar uygulamamız milyonlarca kullanıcının kullandığı en popüler MIUI uygulamalarından biri haline geldi. Daha fazla tasarımcıyı ve Xiaomi Fanını bu yarışmaya katılmaya teşvik ediyoruz. Ekibimiz yeni ve kullanımı kolay tasarım araçları sunarak tasarım süreçlerini her zamankinden çok daha kolay bir hale getirdi. Nerede olursanız olun, hangi dili konuşuyor olursanız olun, hangi işi yapıyor olursanız olun, profesyonel tasarım deneyiminiz olsun ya da olmasın biraz tutku ve yaratıcılıkla tema tasarımında bir yıldız olma şansınız bulunuyor” ifadelerini kullandı. 

Yarışmanın duyurulmasıyla birlikte popüler Temalar uygulamasının arkasındaki tasarımcıların yeteneklerini vurgulayan bir dizi video yayınlandı. Bu videolar, Xiaomi Topluluğunun merkezinde yer alan paylaşımcı ruhu anlatan hikayelerden oluşuyor. Dört kısa videodan oluşan seri, Xiaomi Tema tasarımcılarının hikayesini anlatıyor. İtalya’da yaşayan Manolo’nun siyah beyaz teması 20 milyondan fazla indirildi. Kolombiya’da yaşayan Matiba, Xiaomi ile iş birliği yaparak Barranquilla Karnavalına yönelik renkli akıllı telefon duvar kağıtlarıyla geleneksel kültürü ele aldı. Boş zamanlarında harika temalar ortaya çıkaran, sıradan bir Xiaomi Fan’ı olarak başlayan Piyush, bu tutkusunu Xiaomi’nin Hindistan ofisinde bir kariyere dönüştürdü. Xiaomi’nin kurumsal iş ortaklarından Lu Zhiru ise son on yılda Xiaomi Tema ekibiyle olan çalışma deneyimini paylaştı.

Xiaomi hem olağanüstü akıllı telefonları hem de kullanıcıların cihazlarını kişiselleştirmelerine olanak tanıma yeteneğiyle öne çıkıyor. Bunda MIUI temaları büyük rol oynuyor. Hem profesyonel reklamcılar hem de tutkulu Xiaomi Fanları tarafından her gün binlerce yeni tema tasarlanıyor ve yükleniyor. MIUI kullanıcıları tek bir dokunuşla kendilerini ifade edebiliyor ve Xiaomi akıllı telefonlarını birbirinden harika duvar kağıtları, kilit ekranı görselleri, özelleştirilmiş simgeler ve daha fazlasıyla kişiselleştirebiliyor.

Uluslararası Tema Yarışmasına katılmak isteyen herkes çalışmalarını 28 Temmuz ile 1 Kasım tarihleri arasında zhuti.designer.intl.xiaomi.com/theme-competition-2023-outer/home adresinden gönderebilecek.

1 Kasım ile 28 Aralık tarihleri arasında uzmanlar tarafından yapılacak değerlendirmeler ve oylamaların ardından kazanan temalar açıklanacak ve ödüller sahiplerini bulacak. Yarışmada yer alan tüm temalar kullanıcılar tarafından indirilebilecek. Yarışmanın birincisi 13.000 USD ödülün sahibi olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı