Mustafakemalpaşa'da Uluslararası Dama Şampiyonası sona erdi

Bursa’nın en büyük dama organizasyonları arasında yer alan 23.

  • 04 Eylül 2023
  • Mustafakemalpaşa'da Uluslararası Dama Şampiyonası sona erdi için yorumlar kapalı
  • 122 kez görüntülendi.
Mustafakemalpaşa'da Uluslararası Dama Şampiyonası sona erdi

Bursa’nın en büyük dama organizasyonları arasında yer alan 23. Uluslararası Türk Dama Şampiyonası üç günlük nefes kesen zekâ mücadelesi sonrası tamamlandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Türk Dama Federasyonu (TÜDAF) işbirliğince düzenlenen 23. Uluslararası Türk Dama Şampiyonası finalinde ödüller sahiplerini buldu. Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından, Mustafakemalpaşa’ya gelen yetenekli dama oyuncularından birincilik kupası Faik Yıldız’a giderken ikinciliği Ahmet Karadaş, üçüncülüğü ise Hamdullah Onay elde etti. 23. Uluslararası Türk Dama Şampiyonasında turnuvada birinciye 10.000 TL, ikinciye 5.000 TL, üçüncüye 2.500 TL para ödülü kazandı. 

23. Uluslararası Türk Dama Şampiyonası finalinde konuşma yapan Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Ekici ‘’ Damanın Kırkpınar’ı Mustafakemalpaşa…  23 yıldır her yaştan oyuncuyu ağırladığımız Türk Dama Turnuvasının bu yılda sonuna geldik. Kazanan tüm yarışmacılarımızı tebrik ediyorum. Dama tutkunları için unutulmaz anlar yaşatan bu şampiyona, gelecek yıl için daha fazla heyecanı vaat ediyor. Katılan tüm oyuncuları tebrik ediyor ve gelecek yılki şampiyonayı dört gözle bekliyoruz.’’ Dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı