NBA Infinite basketbol heyecanını parmaklarınızın ucuna taşıyor

NBA Infinite basketbol heyecanını parmaklarınızın ucuna taşıyor   Level Infinite ve Lightspeed Studios yeni basketbol oyunları NBA Infinite’i duyurdu.

  • 06 Aralık 2023
  • NBA Infinite basketbol heyecanını parmaklarınızın ucuna taşıyor için yorumlar kapalı
  • 97 kez görüntülendi.
NBA Infinite basketbol heyecanını parmaklarınızın ucuna taşıyor

NBA Infinite basketbol heyecanını parmaklarınızın ucuna taşıyor

 

Level Infinite ve Lightspeed Studios yeni basketbol oyunları NBA Infinite’i duyurdu. App Store ya da Google Play Store’dan ön kayıt yaptıracak oyuncular oyun içi ödüllere ve çekilişe katılma hakkına sahip olacak, NBA Infinite Muhteşem Hayran Paketini kazanma fırsatı yakalayacak.

 

Dünya çapında tüm oyunculara kaliteli oyun deneyimi sunmayı amaçlayan oyun yaratıcı şirketi Level Infinite, dünyanın en başarılı ve yenilikçi oyun geliştiricilerinden Lightspeed Studios ile yeni basketbol aksiyon oyunları NBA Infinite’i duyurdu.

 

Üstelik App Store ya da Google Play Store’dan ön kayıt yaptıracak oyuncular, oyunun lansmanına özel oyun içi ödüllere sahip olacak, ayrıca resmî NBA Infinite Lansman Çekilişine katılma hakkı da kazanacaklar. Dahası içerisinde 2024 – 2025 NBA normal sezon maçına biletler bulunduran NBA Infinite Muhteşem Hayran Paketini kazanma şansı da oyuncuları bekliyor. Oyun severler, NBA Infinite Muhteşem Hayran Paketi çekilişine dair tüm ayrıntılar, kurallar ve katılım bilgileri için nbainfinite.com adresini ziyaret edebilir. 

Oyunculara her nerede olurlarsa olsunlar oynamanın ve rekabet etmenin sonsuz yolunu sunan NBA Infinite, resmî lisanslı ve oynaması ücretsiz bir mobil oyun. Oyuncular, arkadaşlarıyla birlikte 3’e 3 PvP takım kurarak, 1’e 1 veya 5’e 5 Efsaneler modlarında birbirleriyle oyun oynayabilecekler. Bununla birlikte NBA Infinite’in çevrimiçi modları da mobile has deneyim sunuyor.

 

Oyuncular çok oyunculu ve hızlı bir maç yaparak oyunun keyfine varabileceği gibi güncel NBA oyuncularını toplayarak hayallerinin kadrosunu kurup geliştirebilecekler. Bu modda oyuncular ilk beşlerini şampiyonlara dönüştürecek kararlar vermeli ve koç ekibini de güçlendirerek hücum ve savunma taktiklerini geliştirmeliler. 

Hayranlarının oyuna olan sevgisini körükleyecek gerçekçi bir NBA oyun deneyimi sunmaya kararlı olduklarını dile getiren Level Infinite Kıdemli Direktörü Anthony Crouts “NBA Infinite gerçekçi görseller, yoğun, gerçek zamanlı PvP karşılaşmaları ve en sevilen oyunculardan oluşan, sürekli büyüyen bir kadro sunuyor. Herkesin spor ayakkabılarını bağlayıp sahaya adım atması için sabırsızlanıyoruz.”

 

Basketbolu en saf haliyle takdim eden NBA Infinite, oyuncularına NBA yıldızlarına has özel hareket ve hakimiyet becerileriyle rakiplerine kafa tutabilecekleri, müthiş bir “ver kaç” hareketini turnikeyle taçlandırıp son saniyede nefis bir atışla maç kazanabilecekleri mobil oyun konforu sunuyor. 

NBA Infinite resmi oyun duyurusu tanıtım videosunu izlemek için:  https://www.youtube.com/watch?v=yTf4R-hLU7Y 

 

NBA Infinite, 2024 yılında iOS ve Android cihazlara gelecek olan oynaması ücretsiz, mobil bir basketbol oyunu. Son gelişmelerden haberdar olmak için lütfen resmî internet sitemizi ziyaret edin ve NBA Infinite’i FacebookInstagramTwitterYouTube ve Discord kanalları üzerinden takipte kalın.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı