Nefes Orman kapılarını Sıla konseriyle açtı

Sürdürülebilirliği, doğaya ve insana saygıyı kendine ilke edinmiş “NEFES ORMAN”, 11 Haziran’da severlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

  • 16 Haziran 2023
  • Nefes Orman kapılarını Sıla konseriyle açtı için yorumlar kapalı
  • 213 kez görüntülendi.
Nefes Orman kapılarını Sıla konseriyle açtı

Sürdürülebilirliği, doğaya ve insana saygıyı kendine ilke edinmiş “NEFES ORMAN”, 11 Haziran’da severlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Sıla konseri eşliğinde kapılarını severlerine açan Nefes Orman, doğallığın içinde eşsiz bir eğlenceye imza attı.

 

15 hektar arazi üzerinde 5000 kişinin katılım sağladığı, 1.5 saat boyunca Sıla’nın tarifsiz enerjisi ve sahnesi eşliğinde herkesin keyifle bir ağızdan şarkılar söyleyerek dans ettiği ve eğlendiği Nefes Orman açılışında birçok influencer ile birlikte protokol de yer aldı. Marka, yaza hızlı bir giriş yaparak doğada olmanın keyfini eğlence ve sanat ile harmanladı.

 

Şehrin telaşından uzak doğal yaşamı, bu yaşam alanındaki etkinlik ve aktiviteleri ile bu yaz ruhunuza çok iyi gelecek!…

 

Birçok imkanı doğa içinde sizlerle buluşturan Nefes Orman, yaptığı ses getirici açılışın hemen ardından hız kesmeden etkinliklerine devam ediyor!… 

 

23 Haziran’da Cem Adrian konseri ile doğallığın içinde bir başka eğlenceyi sizlerle buluşturacak olan marka, 14 Temmuz’da gerçekleşecek olan Sefo konserinden; 29 Temmuz’da gerçekleşecek olan Zeynep Bastık konserine kadar yaz boyu sizlere derin bir nefes almak için sayısız seçenek ve fırsat sunuyor!

 

NEFES ORMAN BU YAZ GÜMBÜR GÜMBÜR!

 

Çekmeköy’e sadece 7 km uzaklıktaki Nefes Orman’ı bu yaz sizler de deneyimleyin. NEFES ORMAN, adrenalin dolu fırsatların olduğu Nefes parkuru, Wellness sağlıklı yaşam alanı, tenis kortları, düğün ve kurumsal organizasyonlara  yönelik etkinlik alanları ve daha birçok imkan tanıyor. Trekking’den Kano’ya, yoga etkinliklerinden fitness ve pilates etkinliklerine, tekstil atölyelerinden akıl-bilim ve meslek etkinliklerine, müzikten seramik ve ahşap atölyelerine kadar birçok etkinliği hem şehrin imkanlarına sahip olacak kadar şehrin içinde; hem de çiçeklerin, renklerin, tatların ve kokuların en deriniyle, en doğal haliyle hissedilebileceği kadar şehirden uzakta deneyimleme fırsatı sağlıyor!

 

Siz de bu yaz NEFES ORMAN’ da doğanın büyülü dünyasında keyifle bir nefes almak isterseniz, doğanın kapıları sizlere açıldı!..

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı