Nilüfer FSK'dan İnegöl'de 4 gollü galibiyet

Bölgesel Amatör Lig 3.

  • 26 Şubat 2024
  • Nilüfer FSK'dan İnegöl'de 4 gollü galibiyet için yorumlar kapalı
  • 101 kez görüntülendi.
Nilüfer FSK'dan İnegöl'de 4 gollü galibiyet

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta mücadele eden Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü deplasmanda İnegöl Doğugücü FK’yı 4-1 yenerek, en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 10’na yükseltti.

Grubunda haftalardır liderlik koltuğunda oturan Nilüfer FSK adım adım şampiyonluğa koşuyor. Nilüfer ekibi 17.  hafta maçında deplasmanda İnegöl Doğugücü FK ile karşı karşıya geldi. Maçın henüz 9.  dakikasında Nilüfer Belediye FSK, Cüneyt Balçık’ın golü ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi Doğugücü 32. Dakikada Hamdi Can Altay ile gol bularak durumu 1-1 yaptı ve ilk yarı bu sonuçla bitti.

İkinci yarıda orta alan üstünlüğünü ele geçiren Nilüferli futbolcular baskılı bir oyun ortaya koydu. Bu baskılı futbol sonucu mavi yeşil beyazlılar 79. Dakikada Sinan Yıldırım, 82. dakikada Ali Şentürk ve 90 artı beşte Mustafa Aköz’ün ayağından bulduğu gollerle maçtan 4-1 galip ayrıldı. Nilüfer Belediye FSK bu galibiyetle puanını 46’ya yükseltirken en yakın rakibi Yalova Yeşilova’nın da puan kaybetmesiyle aradaki puan farkını 10’na yükseltti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı