Okula Dönüş Döneminde En Çok Tercih Edilen Ürünler Belli Oldu

Okulların açılması teknolojik ürün satışlarını artırdı.

  • 20 Eylül 2023
  • Okula Dönüş Döneminde En Çok Tercih Edilen Ürünler Belli Oldu için yorumlar kapalı
  • 116 kez görüntülendi.
Okula Dönüş Döneminde En Çok Tercih Edilen Ürünler Belli Oldu

Okulların açılması teknolojik ürün satışlarını artırdı. Her yaştan öğrencinin ihtiyaçlarını karşılamak için kampanyalar düzenleyen MediaMarkt, okula dönüş döneminde en çok tercih edilen ürünleri açıkladı.

 

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan, Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, her yaştan milyonlarca öğrencinin ihtiyaçları için okula dönüş kampanyasını haftalar önce başlatmıştı. 

 

MediaMarkt’ın Türkiye genelindeki 95 mağazasında, mediamarkt.com.tr internet sitesinde ve markanın mobil uygulamasında gerçekleşen kampanya boyunca, şarj kablosu ve şarj adaptörü gibi telefon aksesuarları, kulaklıklar, akıllı telefonlar, kişisel bakım ürünleri, bilgisayar aksesuarları ve küçük ev aletleri en çok tercih edilen ürünler oldu. 

 

Tüketiciler ayrıca, dizüstü bilgisayarları zararlı yazılımlardan koruyan antivirüs programlarına ve öğrencilerin okul hayatları boyunca kullanabilecekleri Microsoft Office programlarına yoğun ilgi gösterdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı