Prime Video, Yeni Dizisi Mr. & Mrs. Smith'in 2024'te Yayınlanacağını Duyurdu

2005 tarihli filmden uyarlanan dizide başrolleri Donald Glover ve Maya Erskine paylaşıyor Amazon Studios tarafından bugün yapılan bir açıklamayla yeni Mr.

  • 23 Eylül 2023
  • Prime Video, Yeni Dizisi Mr. & Mrs. Smith'in 2024'te Yayınlanacağını Duyurdu için yorumlar kapalı
  • 151 kez görüntülendi.
Prime Video, Yeni Dizisi Mr. & Mrs. Smith'in 2024'te Yayınlanacağını Duyurdu

2005 tarihli filmden uyarlanan dizide başrolleri Donald Glover ve Maya Erskine paylaşıyor

Amazon Studios tarafından bugün yapılan bir açıklamayla yeni Mr. & Mrs. Smith dizisinin 2024 başlarında sadece Prime Video’da dünya çapında 240’tan fazla ülke ve bölgede gösterime gireceği duyuruldu. Yönetici prodüktörlükleri de üstlenen Donald Glover (Swarm, Atlanta) ve Francesca Sloane (Atlanta, Fargo) tarafından yaratılan 2005 tarihli New Regency yapımı filmden uyarlanan dizide başrolleri John Smith rolünde Donald Glover ve Jane Smith rolünde Maya Erskine (PEN15) paylaşıyor. Prime üyeleri Mr. & Mrs. Smith dizisini tek üyelikte indirim, kolaylık ve eğlence fırsatları kapsamında izleyebilecek. Prime Video, ayda sadece 39 TL’ye özel indirimleri, geniş seçenekleri, kullanım kolaylığını ve kaliteli dijital eğlenceyi üyeleri ile buluşturuyor.

 

Mr. & Mrs. Smith hakkında

Smith’lerle tanışın: İki yabancı olan John ve Jane kimliklerinden vazgeçip kendilerini hem casusluk hem de evlilikte partner olarak bulurlar. Gizli bir teşkilatın bir araya getirdiği ikiliyi, dizinin her bölümünde ilişkilerini test edecek zorlayıcı görevler bekliyor. Zorlayıcı görevlerin getirdiği sorunlar ortaya çıkmaya başladığında birlikte kalmak için mücadele etmek zorundalar; çünkü bu evlilikte boşanmak bir seçenek olmayacaktır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı