Prime Video'da 23 Şubat'ta yayına girecek Düğüm dizisinin özel etkinliği, Goodspaces'da gerçekleşti.

Prime Video, ilk Türk Original dizisi Düğüm’ün tanıtımını 19 Şubat Pazartesi günü Goodspaces’da keyifli bir davetle gerçekleştirdi.

  • 19 Şubat 2024
  • Prime Video'da 23 Şubat'ta yayına girecek Düğüm dizisinin özel etkinliği, Goodspaces'da gerçekleşti. için yorumlar kapalı
  • 88 kez görüntülendi.
Prime Video'da 23 Şubat'ta yayına girecek Düğüm dizisinin özel etkinliği, Goodspaces'da gerçekleşti.

Prime Video, ilk Türk Original dizisi Düğüm’ün tanıtımını 19 Şubat Pazartesi günü Goodspaces’da keyifli bir davetle gerçekleştirdi.

Başrollerinde Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak’ın yer aldığı polisiye dram/gerilim türündeki Düğüm’ün güçlü kadrosunda; İbrahim Selim,  Ece Dizdar, Itır Esen ve Kaan Miraç Sezen yer alıyor. OGM Pictures yapımı polisiye dram/gerilim türündeki dizi Düğüm’ün yapımcılığını Onur Güvenatam, yönetmenliğini ise Can Ulkay üstleniyor. Heyecan verici sekiz bölümlük dizi, 23 Şubat’ta Prime Video’da yayına girecek. Prime Video üyeleri, sekiz bölümlük dizinin ilk üç bölümünü hemen izleyebilecek, geri kalan bölümler ise haftalık olarak yayınlanmaya devam edecek.

19 Şubat Pazartesi günü Goodspaces’da keyifli bir kokteyl davetinin ardından başlayan etkinlikte, dizinin kısa bir ön gösteriminin ardından; Prime Video’dan Tara Erer (Head of Originals, UK & Northern Europe), Prime Video Türkiye Ülke Müdürü Alptuğ Çopuroğlu, dizinin oyuncuları, yönetmeni Can Ulkay ve yapımcısı Onur Güvenatam ile bir konuşma gerçekleştirdi.  Daha sonra davetliler, sosyal medya içerik üreticilerine özel olarak hazırlanan etkinlik alanındaki eğlenceli aktivitelere katılarak müzik ve ikramlar eşliğinde keyifli anlar yaşadı. Geceye, Bergüzar Korel, Caner Cindoruk, Serkan Altunorak, İbrahim Selim, Beyza Şekerci, Umut Karadağ, Ece Dizdar, Kaan Miraç Sezen,  Elif Uslusoy, Mina Derman, Merve Nur Bengi ve Can Ulkay katıldı. 

Dürüstlüğüyle herkesin gözdesi olmuş Neslihan Turhan, kayıp ve cinayet dosyalarının ele alındığı “Tek Gerçek” programını sunan, kariyerinin zirvesinde ünlü bir habercidir. Tek çocuğu Can’ın, arkadaşı Lal’i öldürmekle suçlanmasıyla Neslihan’ın dürüstlük ve adalet üzerine kurduğu dünyası altüst olur. Oğlunu korumakla; gerçeğin ortaya çıkmasını sağlamak arasında kalan Neslihan, hayatının en önemli kararıyla karşı karşıyadır; oğlunu hapse atma pahasına Lal’in katilinin peşine düşecek midir?

İlk Türk Original dizisi Düğüm, sekiz bölümüyle sadece Prime Video’da yayınlanacak. Prime Video, Amazon Prime üyeliğinin bir parçasıdır. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL’ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı