PUBG: BATTLEGROUNDS, Onuncu Haritası Rondo'yla Çıtayı Yükseltti

PUBG: BATTLEGROUNDS, Onuncu Haritası Rondo’yla Çıtayı Yükseltti    Yeni harita Rondo’nun çıkmasıyla Steam’de eş zamanlı oyuncu sayısı 620.

  • 14 Aralık 2023
  • PUBG: BATTLEGROUNDS, Onuncu Haritası Rondo'yla Çıtayı Yükseltti için yorumlar kapalı
  • 113 kez görüntülendi.
PUBG: BATTLEGROUNDS, Onuncu Haritası Rondo'yla Çıtayı Yükseltti

PUBG: BATTLEGROUNDS, Onuncu Haritası Rondo’yla Çıtayı Yükseltti

 

 Yeni harita Rondo’nun çıkmasıyla Steam’de eş zamanlı oyuncu sayısı 620.000’i aştı

 

KRAFTON tarafından geliştirilen ve yayınlanan PUBG: BATTLEGROUNDS’un 6 Aralık’ta yayınlanan onuncu haritası Rondo, büyük bir başarıya imza attı. Rondo, geleneksel güzellikleri modern unsurlarla uyumlu bir şekilde birleştiren bölgelerden oluşan yapısıyla dünya genelindeki oyunculardan büyük ilgi gördü. 

 

Haritanın 6 Aralık’taki çıkışından bu yana, oyunun eş zamanlı oyuncu sayısı önemli ölçüde arttı ve Steam’de 10. gününde 620.000’e ulaştı. 

Haritanın çıkışıyla eş zamanlı yayınlanan ve Sam Hargrave’in (Extraction and Extraction 2) yönettiği aksiyon dolu kısa film “İHTİŞAM ŞEHRİ: RONDO”, Lee Jung-Jae’nin (Squid Game) canlandırdığı “Beta” ile Daniel Wu’nun (Tomb Raider, Into the Badlands) Canlandırdığı “Alpha” arasındaki büyük çatışmayı anlatıyor. Film, 6 Aralık’ta PUBG: BATTLEGROUNDS Türkiye ve global resmi YouTube kanallarında gösterime girdi ve an itibarıyla bir milyon izlenme sayısını aştı.

PUBG: BATTLEGROUNDS, RONDO’nun çıkışını kutlamak için bir dizi etkinlik de başlatmış durumda. Oyuncular birbirinden harika ödülleri kazanmak için etkinlik sayfasındaki “RONDO’ya Hoş Geldin Hediyesi” ve “Silah Kozmetiklerini Al ” etkinliklerine katılabilirler. Ayrıca “Onur Check-In Etkinliği” ve “RONDO Görev Etkinliği” gibi oyun içi etkinlikler ve diğer bölgesel aktivasyonlar da şimdi oyunda.

 

PUBG STUDIOS Oyun İçi Prodüksiyon Direktörü Taehyun Kim konuyla ilgili düşüncelerini, “RONDO, geçmişten gelen geleneksel tada sahip modern şehirlerin ve mekanların bir arada var olduğu, benzersiz bir harita” sözleriyle dile getirdi ve ekledi, “Yayınlandığı ilk ayda, oyunculara yeni haritayı keşfetmeleri ve alışmaları için bir süre zaman tanımayı hedefliyoruz. Ardından oyunculara daha fazla seçenek ve yeni bir oyun deneyimi sunmak için PUBG: BATTLEGROUNDS’un SAHAYA İN, YAĞMALA, HAYATTA KAL temellerine farklı bir yön veren yeni özellikler ve içerikler ekleyeceğiz.

 

PUBG STUDIOS Baş Yapımcısı Taeseok Jang ise duygularını şöyle ifade etti, “Hayranlarımıza PUBG: BATTLEGROUNDS’un onuncu haritası RONDO’nun yayınlanmasına gösterdikleri sevgi ve ilgi için içtenlikle teşekkür ediyoruz. Her zaman oyuncularımızın sevgisi ve geri bildirimleri sayesinde büyüyebildik ve onların istedikleri oynanışı sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.” 

PUBG: BATTLEGROUNDS, güçlü bir şekilde büyümeye devam ederek, Kasım ayı itibarıyla PC ve konsolda 3 milyar ABD doları (yaklaşık 4 trilyon KRW) toplam gelir elde etti. Kümülatif kayıtlı hesap sayısı 170,98 milyonu, toplam oyun süresi ise 21,23 milyar saati aştı. Oyunun Ocak 2022’den itibaren ücretsiz olarak oynanmaya başlaması, istikrarlı yeni oyuncu akışı ve sürekli büyümeye yol açan en önemli etmenlerden. KRAFTON ve PUBG STUDIOS, hem PUBG: BATTLEGROUNDS‘un temel oynanışını koruyup hem de oyunun her yönünü elden geçirip, onarıp, yenileyerek oyunculara sunduğu hizmeti daha da güçlendirmeyi planlıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı