QNB First Doctors 40. Doktorlar Tenis Turnuvası sona erdi

10-17 Haziran 2023 tarihleri arasında QNB First ana sponsorluğunda ve TED Spor Kulübü ev sahipliğinde yüksek sayıda sporcunun katılımıyla gerçekleşen, QNB First Doctors 40.

  • 21 Haziran 2023
  • QNB First Doctors 40. Doktorlar Tenis Turnuvası sona erdi için yorumlar kapalı
  • 171 kez görüntülendi.
QNB First Doctors 40. Doktorlar Tenis Turnuvası sona erdi

10-17 Haziran 2023 tarihleri arasında QNB First ana sponsorluğunda ve TED Spor Kulübü ev sahipliğinde yüksek sayıda sporcunun katılımıyla gerçekleşen, QNB First Doctors 40. Doktorlar Tenis Turnuvası 17 Haziran Cumartesi günü oynanan final maçlarının ardından sona erdi. Turnuvaya katılan yarışmacılar final maçından hemen sonra düzenlenen törenle ödüllerin sahibi oldu.

 

QNB First’ün her yıl olduğu gibi bu yıl da tenis sporuna sunduğu katkısını sürdürerek ana sponsorluğunu üstlendiği QNB First Doctors 40. Doktorlar Tenis Turnuvası 17 Haziran Cumartesi günü tamamlandı.

Yüksek sporcu katılımının gerçekleştiği turnuva; açık tek kadınlar, açık tek erkekler, 40+ tek erkekler, 50+ tek erkekler, 60+ tek erkekler, 70+ tek erkekler, 50 yaş altı çift erkekler, 50+ çift erkekler, çift kadınlar, karışık çiftler, diş hekimleri kadınlar ve erkekler kategorilerinden oluştu.

QNB First’ün 9 yıldır isim sponsoru olduğu turnuva toplam 13 kategoride düzenlendi. Turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini; TED Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tınaz, QNB Finansbank Üst Gelir Segmentleri Pazarlama Müdürü Gültekin Tırnakçıoğlu ve QNB Finansbank Kurumsal İletişim Müdür Yardımcısı Didem Taner takdim etti.

QNB First ana sponsorluğunda ve TED Spor Kulübü ev sahipliğinde 40. Kez düzenlenen QNB First Doctors 40. Doktorlar Tenis Turnuvası her yıl olduğu gibi bu yıl da bir kez daha unutulmaz müsabakalara sahne oldu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı