QTerminals Antalya Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlayacak

QTerminals Antalya Cumhuriyetin 100.

  • 24 Ekim 2023
  • QTerminals Antalya Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlayacak için yorumlar kapalı
  • 131 kez görüntülendi.
QTerminals Antalya Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlayacak

QTerminals Antalya Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlayacak

Türkiye’nin önde gelen ticari yük ve kruvaziyer limanı QTerminals Antalya, Cumhuriyetin 100. yılını 27-28 Ekim tarihlerinde Antalya Düden Park’ta gerçekleştireceği törenler ile coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları ile Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümü gurur ve sevinç ile anılacak, etkinliğin son günü olan 28 Ekim tarihinde final töreni gerçekleştirilecek ve sporculara plaketler teslim edilecek. QTerminals Antalya, Cumhuriyetin kuruluş değerlerini canlı ve güçlü tutmaya olan kararlılığıyla ödül töreni öncesi ‘Milli Mücadelenin Yüzüncü Yılı’ yazılı anıt taşını denize indirecek. Ayrıca geleceğimiz olan çocukların dileklerini sosyal medya üzerinden toplayacak olan QTerminals Antalya, bu dilekleri zaman kapsüllerinin içine yerleştirecek ve profesyonel dalgıç ekipleri tarafından denize gömülecek.

Antalya Valiliği ve Antalya Gençlik ve Spor il Müdürlüğünün Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla, Q Terminals Antalya ve Akdeniz Yelken Spor Kulübü paydaşlığında 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları gerçekleşecek. QTerminals Antalya, 27 – 28 Ekim tarihlerinde Cumhuriyetin 100. Yılını Antalya Düden Park’ta gerçekleştireceği törenler ile kutlayacak. 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları ile Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümü gurur ve sevinç ile anılacak, etkinliğin son günü olan 28 Ekim tarihinde final töreni gerçekleştirilecek ve sporculara plaketler teslim edilecek. QTerminals Antalya, Cumhuriyetin kuruluş değerlerini canlı ve güçlü tutmaya olan kararlılığıyla ödül töreni öncesi ‘Milli Mücadelenin Yüzüncü Yılı’ yazılı anıt taşını denize indirecek. Ayrıca geleceğimiz olan çocukların dileklerini sosyal medya üzerinden açtığı post ile toplayacak olan QTerminals Antalya, bu dilekleri zaman kapsüllerinin içine yerleştirecek ve profesyonel dalgıç ekipleri tarafından denize gömülecek. Bando ekibi de Cumhuriyet müzikleri ile törene eşlik edecek. 

QTerminals Antalya Genel Müdürü Özgür Sert, “Gerçekleştireceğimiz törenler ile Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutlayacağımız için çok heyecanlıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından kurulan bu büyük mirası sürdürmek ve daha ileriye taşımak için hep birlikte çalışmalıyız. Bu mirası sadece bugünkü nesil için değil gelecek nesillere de aktarmalıyız. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız bu sene ülkemizi daha ileriye taşıma azmi ile doluyuz. Cumhuriyet Bayramı ülkemizin bağımsızlığı ve özgürlük sembolüdür. Herkesi QTerminals Antalya 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışlarını ve ‘Milli Mücadelenin Yüzüncü Yılı’ yazılı anıt taşını denize indireceğimiz törenlere bekliyoruz” açıklamalarını kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı