realme C53 ile Oyunun Kuralı Değişiyor

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, C53’ü piyasaya sürdü.

  • 21 Eylül 2023
  • realme C53 ile Oyunun Kuralı Değişiyor için yorumlar kapalı
  • 129 kez görüntülendi.
realme C53 ile Oyunun Kuralı Değişiyor

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, C53’ü piyasaya sürdü. Geniş depolama alanı, hızlı şarj ve Mini Kapsül gibi segment lideri üç özelliğe sahip olan C53, giriş seviyesinde akıllı telefonlara yeni bir boyut kazandırıyor.

 

Teknoloji dünyasının önde gelen akıllı telefon üreticilerinden realme, C serisinin yeni ürünü C53’ü piyasaya sürdü. Adını İngilizcedeki Champion (Şampiyon) kelimesinden alan C serisinin son ürünü C53 kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşımak ve tüm giriş seviyesi akıllı telefon pazarını dönüştürme hedefiyle segment lideri özellikler sunuyor. 

 

realme, C serisinin şampiyonu C55’in ardından stratejik iddialarına yenilerini ekliyor; C53 ile şarj, depolama ve tasarım alanlarında segmentinin en gelişkin özelliklerini barındırıyor.

 

31 dakikada % 50’ye kadar şarj dolumu

 realme C53, yüksek voltajlı, düşük akımlı şarj teknolojisi sayesinde segmentte ilk olan 33W SUPERVOOC şarjı ve 5000mAh’lik devasa bataryası ile yavaş şarj dönemini sonlandırmayı hedefliyor. Kullanıcıların günlük telefon deneyimini kolaylaştıran bu teknoloji sayesinde, bataryanın yarısını yaklaşık 31 dakikalık şarj ile doldurmak mümkün.

 

Yüksek performans ve akıllı depolama bir arada

realme C53, C serisinin en büyüğü olarak 4 GB fiziksel RAM’in yanında 4GB’a kadar dinamik RAM ve 128GB depolama alanına sahip. Buna ek olarak, C53 aynı anda 2 Nano SIM kart ve 1 MicroSD kartı destekleyerek 2 TB’a kadar depolama genişletmesi sağlıyor.

 

“Mini Kapsül” ile benzersiz ekran deneyimi

realme C55’ten sonra C53, Android’in “Mini Kapsül” özelliğine sahip ikinci realme akıllı telefonu olma özelliği taşıyor. Ayrıca Mini Kapsül ile Veri kullanımı ve Adım istatistikleri gibi diğer iki işlev bir arada deneyimlenebiliyor.

 

İnce dokunuş ve dikkat çekici tasarım

İç yapısını sürekli olarak optimize eden realme, C53’te 7,49 mm ölçüsüyle segmentinde ve C Serisi akıllı telefonlardaki en ince gövdeye ulaşıyor. C53 bu ince gövde ve dik açılı çerçevesi ile rahat ve pratik bir kavrama hissi sunuyor. ‘Güçlü Siyah’ ismiyle siyah renge sahip realme C53’ün arka yüzlerindeki parlak alan spot ışığını andırarak şampiyonluk sevincini görselleştiriyor.

 

realme hakkında: 

realme, en son teknolojileri daha erişilebilir hale getirerek akıllı telefon ve AIoT pazarında fark yaratan küresel bir tüketici teknolojisi şirketidir. realme, üstün özelliklere, kaliteye ve trend belirleyen tasarımlara sahip bir dizi akıllı telefon ve yaşam tarzı teknolojisi cihazını erişilebilir fiyatlarla tüketicilere sunmaktadır. 

 

Sky Li tarafından 2018 yılında kurulan ve “Dare to Leap” ruhuyla hareket eden realme, sadece dört yıl içinde dünya çapında 30 pazarda ilk 5 akıllı telefon oyuncusundan biri haline geldi. realme, Çin ve Güneydoğu Asya, Güney Asya, Avrupa, Rusya, Avustralya, Orta Doğu, Latin Amerika ve Afrika dahil olmak üzere dünya çapında 61 pazarda 160 milyondan fazla kullanıcıya sahip.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı