Samsung Galaxy S24 Serisi, Ön Satışa Özel Fırsatlarla MediaMarkt'ta!

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, teknoloji devi Samsung’un merakla beklenen Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 telefonlarını avantajlı tekliflerle ön satışa sunuyor.

  • 31 Ocak 2024
  • Samsung Galaxy S24 Serisi, Ön Satışa Özel Fırsatlarla MediaMarkt'ta! için yorumlar kapalı
  • 96 kez görüntülendi.
Samsung Galaxy S24 Serisi, Ön Satışa Özel Fırsatlarla MediaMarkt'ta!

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, teknoloji devi Samsung’un merakla beklenen Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 telefonlarını avantajlı tekliflerle ön satışa sunuyor. Kullanıcılar ayrıca, yapay zeka destekli Galaxy S24 serisini MediaMarkt mağazalarında deneyimleyebilecekler. 

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan MediaMarkt, Samsung’un en yeni akıllı telefon modelleri Galaxy S24   Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24’e sahip olmak isteyenler için ön satış dönemine özel avantajlı teklifler sunuyor. Ayrıca, yapay zeka destekli Galaxy S24 serisini birinci elden deneyimlemek isteyen kullanıcılar, MediaMarkt mağazalarını ziyaret edebiliyor. 

Samsung Galaxy S24 Serisi, gelişmiş yapay zeka özelliklerine sahip Galaxy AI ile kullanıcı deneyimini zenginleştiriyor. İletişim, yaratıcılık, güvenlik gibi alanlarda yenilikler sunan bu seride, gerçek zamanlı dil çeviri özellikleri, metinlerin ve konuşmaların anında çevrilmesini sağlıyor. Samsung Notes  ve Ses Kaydı Asistanı ile not alma ve ses kayıtlarını yönetme süreçleri basitleşiyor. Google ile entegre Circle to Search özelliği, ekrandaki içeriklerin hızlıca aranmasına olanak tanırken, ProVisual Engine ile fotoğraf ve video çekimleri yapay zeka desteğiyle iyileştiriliyor.

Samsung Galaxy S24 Serisi, 4 Şubat tarihine kadar MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr adresinde ön satışta olacak. Serinin ileri düzey yapay zeka yetenekleri ve üstün teknik özellikleri, MediaMarkt mağazalarında deneyimlenebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı