Samsung işletmeler için iklimlendirme sistemlerinde inovatif teknolojileriyle fark yaratıyor

İklimlendirme sistemleri alanında yenilikçi teknolojiler, ürünler ve hizmetler geliştirmeye devam eden Samsung Electronics, DVM S2 dış ünitesinin yapay zeka özellikleriyle WindFree™ deneyiminin uygulama alanlarını genişletiyor.

  • 29 Nisan 2024
  • Samsung işletmeler için iklimlendirme sistemlerinde inovatif teknolojileriyle fark yaratıyor için yorumlar kapalı
  • 58 kez görüntülendi.
Samsung işletmeler için iklimlendirme sistemlerinde inovatif teknolojileriyle fark yaratıyor

İklimlendirme sistemleri alanında yenilikçi teknolojiler, ürünler ve hizmetler geliştirmeye devam eden Samsung Electronics, DVM S2 dış ünitesinin yapay zeka özellikleriyle WindFree™ deneyiminin uygulama alanlarını genişletiyor. Samsung DVM S2, zorlu iklim koşullarında gösterdiği performans ve enerji verimliliği sayesinde işletme maliyetlerine katkı sağlıyor.

Samsung Electronics’in işletmelere hitap eden  VRF sistemi Samsung DVM S2 dış ünite,  en son teknolojiye sahip yenilikçi kompresörü, genişletilmiş kondenser yüzeyi ve yapay zeka özellikleriyle dikkat çekiyor. Yeni teknolojilerle güçlendirilen kompresör yapısı ve yapay zeka uyumluluğuyla Samsung’un rüzgarsız serinlik sağlayan WindFree™ teknolojisinin keyfini her yere taşıyan Samsung DVM S2, akıllı kullanım özellikleriyle kesintisiz iklimlendirme konforunu yeniden tanımlıyor. Geniş aralıklı kompresörüyle geniş soğutma frekansı, genişletilmiş kondenser yüzeyiyle verimli WindFree™ konforu ve geliştirilmiş yapay zeka özellikleriyle hızlı soğutma sağlıyor. Aynı zamanda Samsung DVM S2, işletmeler için Duvar Tipi , Kanal Tipi, Tek Yön Kaset Tipi 2 Yön Kaset Tipi, 4 Yön Kaset Tipi ve 360 Kaset Tipi çeşitli iç ünite model seçenekleri sunuyor. 

Bir klima sisteminin konumu, performansı üzerinde önemli bir etkiye sahip. Bu nedenle DVM S2 dış ünite, çok çeşitli konumlarda etkili bir şekilde çalışmak ve etkili esneklik sağlamak üzere tasarlandı. Kompakt tasarımı, bina içi de dahil olmak üzere optimum kurulum yerini seçebilmenizi sağlıyor. Uzun boruları, optimize edilmiş soğutucu akışkan dağılımı vedış statik basıncı, onu yüksek binalarda kullanım için ideal seçim haline getiriyor. Enerji kullanımını azaltmak ve sürekli konforlu bir ortam sağlamak için performansını optimize ediyor.

Sıcak havalarda sürekli soğutma için ideal, aynı zamanda kesintisiz WindFree™ konforu

Samsung DVM S2’nin kompresörüne eklenen Aktif Frekans Kontrolü teknolojisi, az miktarda soğutucu akışkanı hassas şekilde sistemde kontrol edebiliyor. Bu sayede iç ortam konforu sağlarken sıcaklıkta dalgalanmaların önüne geçebiliyor. Bu teknoloji ayrıca Samsung’un WindFree™ rüzgarsız serinlik teknolojisi ile mükemmel uyum sağlayarak, WindFree™ özelliğinin benzersiz konforunu her yere taşıyor. Bu sayede kullanıcılar hem enerjiden tasarruf ediyor hem de ideal serinliğin keyfini çıkartabiliyor.

DVM S2 scroll kompresör, güçlendirilmiş üçlü geometrik tasarımında flaş enjeksiyon teknolojisi ile yüksek verimli DSH kontrol teknolojisini birleştiriyor. Bu sayede geniş aralıkta soğutmanın keyfini sunan Samsung DVM S2, 10 ila 180Hz arasında değişen geniş frekans aralığı ve WindFree™ kalitesiyle ihtiyaçları karşılayabilen güçlü bir soğutma sağlıyor. 

Aktif Yapay Zekalı Buz Çözme

Isıtma işlemi genellikle dış ünitelerde buz birikmesine neden oluyor ve bu da ısı değişim sürecini etkileyebiliyor. Herhangi bir buzu gidermek için, klima sistemleri normalde ısıtmayı duraklatıyor ve buz çözme işlemi gerçekleştiriyor, bu nedenle iç ortamın konforu azalıyor. Samsung’un Aktif Yapay Zekalı Buz Çözme teknolojisi, sistemin hava direnci, çalışma frekansı ve döngüsü dahil olmak üzere çeşitli çalışma verilerini analiz ediyor, böylece hassas bir şekilde buz çözüyor. Sonuç olarak, harcanan enerjiyi azaltıyor ve sürekli ısıtma süresini %40’a kadar artırıyor.

Gelişmiş yapay zeka özellikleriyle zaman, maliyet ve enerji tasarrufu sağlayan iklimlendirme performansı 

Samsung DVM S2, kullanıcıların kullanma alışkanlıklarını öğrenen yapay zeka teknolojisi sayesinde hedeflenen serinliğe   %20 daha hızlı ulaşılmasını sağlıyor. Bu sayede DVM S2, istenilen ortam serinliğini hızlı bir biçimde sunarken, zamandan tasarruf sağlıyor. Aktif Yapay Zekalı Basınç Kontrolü, kondenzasyon basıncını ve sıcaklığını akıllı bir biçimde ayarlayarak enerji tüketiminde %15’e varan tasarruf sağlıyor. Samsung DVM S2, Aktif Yapay Zekalı Basınç Kontrolünü kullanarak hem boru uzunluğunu hem de yükseklik farkını tanıyor ve kullanıcıların kullanım modelini ve harici sıcaklığı gerçek zamanlı olarak öğreniyor. Kullanıcı klimayı açarken oda sıcaklığını sık sık düşürüyorsa, aktif yapay zekalı basınç kontrolü bu kullanım alışkanlığını tanıyabiliyor. Böylece klima tekrar açıldığında devreye giren soğutucu akışkanın basıncını otomatik olarak %33’e kadar düşürüyor ve %20’ye kadar daha hızlı soğutma sağlıyor. Hızlı soğutmaya ihtiyaç olmayan kullanım senaryolarındaysa, soğutucu akışkan basıncını normalden yüksek olacak şekilde ayarlayarak enerji tasarrufu sağlıyor.

Aktif AI Defrost özelliğinin yapay zeka tabanlı defrost algoritmaları, sürekli ısıtma süresini %40’a kadar artırarak defrost süresini kısaltıyor ve bu sayede enerji kayıplarının önüne geçiyor. Aktif Yapay Zekalı Soğutucu Akışkan Analizinin derin öğrenme algoritması ise sistemdeki soğutucu akışkan seviyesini optimize ederek, akışkan seviyesinin korunmasını sağlıyor ve bakım ihtiyacını azaltıyor. 

Zahmetsizce kurulum ve bakım; zamandan ve maliyetten tasarruf

Bir klima sisteminin kurulması ve yönetilmesi son derece karmaşık ve zaman alıcı olabilir. Bu nedenle Samsung’un DVM S2 dış unitesi sunduğu yenilikçi teknolojiler ile, çeşitli konumlarda kolay ve uygun

maliyetli kullanım sağlıyor. Samsung DVM S2 aynı zamanda kurulum ve bakım maliyetlerini düşürürken tasarım esnekliğini artırıyor. Çevre dostu olan Samsung DVM S2, CO₂ emisyonlarının azaltılmasına katkı sağlıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı