Saray Belediyesi'nden Saray Spor'a destek konseri

Saray Belediyesi, dün akşam ‘70 yıla vefa her şey ona feda’ Saray Spor 1953’e destek için Pazar Yeri’nde halk konseri düzenledi.

  • 12 Temmuz 2023
  • Saray Belediyesi'nden Saray Spor'a destek konseri için yorumlar kapalı
  • 148 kez görüntülendi.
Saray Belediyesi'nden Saray Spor'a destek konseri

Saray Belediyesi, dün akşam ‘70 yıla vefa her şey ona feda’ Saray Spor 1953’e destek için Pazar Yeri’nde halk konseri düzenledi. Konserde sahne alan ünlü şarkıcı Sevtuğ, birbirinden güzel şarkıları ve dans performansıyla büyük beğeni topladı.

 

BAŞKAN ERKİŞ: “MÜZİK YOKSUL, ORTA DÜZEYLİ HALKLARIN EN BÜYÜK LÜKSÜDÜR”
 

Saray Belediyesi, Salı akşamı ’70 yıla vefa her şey ona feda’ Saray Spor 1953’e destek olmak için Pazar Yeri’nde Atatürk Kültür Merkezi önünde konser düzenledi. Konserin açılış konuşmasını yapan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, “Son sezonun Süper Lig Şampiyonu Galatasaray’ın her yerde kutlamaları yapılıyor. Saray Spor’un efsanevi başkanlara arasına çoktan girmiş bulunan Aygün Serin’in de doğum günüymüş. O zaman Saray Spor’la birlikte analım, Galatasaray kutlanıyorsa Türkiye’nin her yerinde Saray meydanında üst üste 2 yıl Süper Amatör Lig şampiyonu olup bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de yarışmaya hak kazanan Saray Spor niye kutlanmasın dedik. Saray Spor kutlamasını burada bildiğimiz usullerle yapalım dedik. Her hafta Saray’ın bir köşesinde bir halk konseri var. Müzik yoksul, orta düzeyli halkların en büyük lüksüdür. Biz bu lüksü görüntüsüyle, sesiyle, fiziğiyle ve Saraylı oluşuyla ve Saray Spor taraftarı oluşuyla her yerde gurur duyan ve bize de haklı bir gurur yaşatan Sevtuğ kardeşim ve saygıdeğer ekibiyle paylaşmak istedik bütün yaz boyunca. Ne mutlu bizlere. Artık herkes Saray’da bu haftanın konseri nerde diye soruyorsa konser mahiyetinde müzik, düğün kültürünün ötesine taşan müzik, Saray’ın her köşesinde çınlıyorsa, bir sonraki durağımız en düşük nüfuslu Bahçedere’mizde neden olmasın. Bahçedere meydanında niçin konser vermeyelim?
 

BAŞKAN ERKİŞ EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Müzik herkesin, her yerde evrensel bir hakkıdır diyebiliyorsak çok yol almışız demektir. Ben burada bu yol alışımızda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Saray halkına şükranlarımı sunuyorum. Saray Spor’a malzemecisinden hocasına, oyuncularından taraftarına emeği geçen herkese sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni başarılar bekliyoruz kendilerinden. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

 

SEVTUĞ SARAY’I COŞTURDU
Başkan Erkiş’ten sonra sahne alan ünlü şarkıcı Sevtuğ, güzel sesi ve muhteşem dans performansıyla Saraylıları coşturdu. Sahne performansının yanı sıra samimi tavırlarıyla da izleyicilerden tam not alan Sevtuğ, büyük beğeni topladı. Sevtuğ’un hareketli şarkıları ile yerinde duramayan gençlere Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş de eşlik etti. Saray Spor’a destekleri için teşekkür eden Saray Spor 1953 Yönetim Kurulu Başkanı Aygün Serin, Sevtuğ’a Saray Spor Forması hediye etti.

 

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ
Konser sonunda Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören, Sevtuğ’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı