Sonbaharın Serin Havalarında Sıcacık Anlar:  Aileler için Creative Park Etkinlikleri!

Sonbaharın Serin Havalarında Sıcacık Anlar:  Aileler için Creative Park Etkinlikleri! Havaların soğumasıyla birlikte azalan açık hava etkinlikleri yerini evde geçirilen daha uzun saatlere bırakıyor.

  • 20 Kasım 2023
  • Sonbaharın Serin Havalarında Sıcacık Anlar:  Aileler için Creative Park Etkinlikleri! için yorumlar kapalı
  • 131 kez görüntülendi.
Sonbaharın Serin Havalarında Sıcacık Anlar:   Aileler için Creative Park Etkinlikleri!

Sonbaharın Serin Havalarında Sıcacık Anlar: 

Aileler için Creative Park Etkinlikleri!

Havaların soğumasıyla birlikte azalan açık hava etkinlikleri yerini evde geçirilen daha uzun saatlere bırakıyor. Çocuklarıyla birlikte evde kaliteli ve keyifli vakit geçirmek isteyen aileler ise etkinlik arayışına giriyor. Canon Creative Park özellikle çalışan ebeveynlerin bu arayışına muhteşem çözümler sunuyor. Creative Park ile masa ve kukla oyunlarından boyama kitaplarına oldukça geniş bir eğlence yelpazesi evinize geliyor. Üstelik çocukların motor becerilerini geliştirmekle kalmayıp eğlenerek keşfetmesine ve öğrenmesine de imkân sağlıyor. 

Sıcak havaların gittikçe yerini soğuk havalara bıraktığı günlerde özellikle hafta sonu aileler çocuklar için evde eğlenceli ve öğretici etkinlikler bulma ihtiyacına giriyor. İşte tam da bu ihtiyaca yanıt olarak Canon’un Creative Park internet sitesi, çocukların motor becerilerini geliştirmekle kalmayıp aynı zamanda onlara eğlenceli bir öğrenme deneyimi sunuyor. Eğlenerek öğrenmek, gelişim sürecinde son derece önem taşıyor. Bunun sebebi ise ilerleyen yaşlarda da öğrenmeye olan ilgilerini kaybetmemeleri.

 

Creative Park, masa oyunları, kukla oyunu, yel değirmeni, parlak kutu ve boyama kitapları gibi geniş bir eğlence yelpazesi sunuyor. Bu etkinlikler sadece çocukların eğlenmelerini sağlamakla kalmıyor; ilgi alanlarını keşfetmelerine de yardımcı oluyor. Renkli ev süslemeleri hem çocukların yaratıcılığını hem de evlerin canlanmasını sağlıyor. Creative Park’ta yer alan origami gibi el becerileri de her yaş için eğlenceli bir aktivite oluyor.  Kâğıt kesme, katlama ve renklendirme gibi aktiviteler, ince motor becerilerini güçlendirmede mükemmel etkili bir rol oynuyor. Bu etkinlikler çocukların odaklanma yeteneklerini artırırken aynı zamanda yaratıcılıklarını geliştiriyor. Canon Creative Park, yaklaşan yılbaşı gibi çocukların yaratıcılığının ortaya çıktığı özel günlerde de kullanabilecekleri farklı renklerde, desenlerde ve boyutlarda yaratıcı projeler sunuyor.

 

Sadece özel günlerde değil, okulların açılmasıyla daha da kıymetli hale gelen hafta sonlarını da ailece değerlendirmek isterseniz Canon Creative Park tam size göre. Uygulama ile her yaşa uygun eğlenceli el işi projelerinden birini seçtikten sonra yapmanız gereken tek şey, Canon PIXMA yazıcınızdan gerekli malzemelerin çıktılarını almak ve hafta sonu etkinliklerinizi renklendirmek.

 

Canon yazıcıları ve Creative Park uygulaması ile maskeler, özel tasarım fotoğraf kartları, duvar süsleri ve kişiselleştirilmiş kartlar ortaya çıkarabilir, çocuklarınızın hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını serbest bırakmalarına yardımcı olabilir, aile içi eğlenceyi arttırabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı