Tales of Kenzera: ZAU'nun Steam Next Fest Demosu Yayınlandı!

Metroidvania türündeki oynanışıyla dikkat çeken Tales of Kenzera: ZAU, oyuncuları hem aksiyon dolu hem de duygusal bir yolculuğa davet ediyor EA Originals ve Surgent Studios’un aksiyon-macera platform oyunu Tales of Kenzera: ZAU, Steam Next Fest’in 5 Şubat günü başlayıp 12 Şubat’a kadar sürecek olan oyun festivalinin bir parçası olacak.

  • 02 Şubat 2024
  • Tales of Kenzera: ZAU'nun Steam Next Fest Demosu Yayınlandı! için yorumlar kapalı
  • 141 kez görüntülendi.
Tales of Kenzera: ZAU'nun Steam Next Fest Demosu Yayınlandı!

Metroidvania türündeki oynanışıyla dikkat çeken Tales of Kenzera: ZAU, oyuncuları hem aksiyon dolu hem de duygusal bir yolculuğa davet ediyor

EA Originals ve Surgent Studios’un aksiyon-macera platform oyunu Tales of Kenzera: ZAU, Steam Next Fest’in 5 Şubat günü başlayıp 12 Şubat’a kadar sürecek olan oyun festivalinin bir parçası olacak. Oyunu erkenden deneyimlemek isteyen oyuncular, Tales of Kenzera: ZAU’nun ilk iki bölümünü, yeni becerileri ve bir yeteneği içeren demoya şu an Steam üzerinden ulaşabilirler.

Surgent Studios’un kurucusu ve BAFTA adayı aktör Abubakar Salim’in babasının kaybıyla ve video oyunları arasındaki derin ortak bağla ilgili kişisel yolculuğundan ilham alan Tales of Kenzera: ZAU, büyüme ve büyük bir kayıptan sonra yeniden umut ve cesaret bulma temalarına odaklanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı