Taleworlds, Mount & Blade II: Bannerlord oyununun müziklerini yayınladı

TaleWorlds Entertainment, Mount & Blade II: Bannerlord oyununun müziklerini bugün yayınladı – 61 orijinal kaydın yer aldığı iki diskten oluşan albüm, sizleri Kalradya’nın çelikten ve ateşten dünyasına taşıyor.

  • 29 Temmuz 2023
  • Taleworlds, Mount & Blade II: Bannerlord oyununun müziklerini yayınladı için yorumlar kapalı
  • 127 kez görüntülendi.
Taleworlds, Mount & Blade II: Bannerlord oyununun müziklerini yayınladı

TaleWorlds Entertainment, Mount & Blade II: Bannerlord oyununun müziklerini bugün yayınladı – 61 orijinal kaydın yer aldığı iki diskten oluşan albüm, sizleri Kalradya’nın çelikten ve ateşten dünyasına taşıyor. Soylular taştan kalelerinde planlar kurup ordularını savaşa sürerken halk tarlaları işleyip hanlarda eğleniyor; Kalradya evreninin tüm sesleri kulaklarınızda tınlıyor.

Disk 1, Periscope Studios tarafından bestelenmiş 31 parçadan oluşuyor. Kültürlerine ve tema benzerliklerine göre gruplanan parçalar, Bannerlord Teması’ndan savaş ve oyun esnasında kullanılan kayıtlara kadar uzanıyor. Disk 2 ise Ensemble Galatia’nın bestelediği, hanlarda çalan 30 parçadan oluşuyor. Disk 2 aynı zamanda oyunda bulunmayan ve her biri Kalradya’nın farklı bir kültürünü tanıtan altı özel kaydı da içeriyor.

Oyun müzikleri şu anda Steam’de ayrı bir DLC olarak bulunmakta. Albümün ilerleyen tarihlerde Spotify ve benzeri platformlarda da yayınlanması planlanıyor.

 

MOUNT & BLADE II: BANNERLORD HAKKINDA

Mount & Blade II: Bannerlord; her oyuncunun kendi hikâyesini yarattığı hayali Kalradya kıtasının sanal dünyasında aksiyon, RYO ve stratejiyi birleştiriyor. PC Gamer gibi medya kuruluşları tarafından şimdiye kadar piyasaya sürülen en iyi bilgisayar oyunlarından biri olarak kabul edilen Bannerlord, son yılların en başarılı ve etkili RYO’larından biri olan Mount & Blade: Warband’ın devamı niteliğindedir.

Warband’ın devam oyunu olmasına karşın Bannerlord, Warband’dan tanıdığımız kıtanın 200 yıl öncesini anlatıyor. Kalradya İmparatorluğu çöküşün eşiğinde ve krallıklar, bir zamanlar tüm kıtaya hâkim olan eski imparatorluğun kalıntılarını kontrol etmek için savaş halindeler. Diğer taraftan başka krallıklar da Kalradya’da güç elde etmek için bu karmaşadan yararlanmaya çalışıyor.

Mart 2020’de Erken Erişim’e çıktığından bu yana gerek oyunculardan gerek medyadan yaşattığı derin oyun tecrübesi ve ilgi çekici Sandbox moduyla oldukça ilgi gören Mount & Blade II: Bannerlord, o zamandan beri düzinelerce içerik güncellemesi alarak gittikçe daha da büyük ve daha iddialı bir oyun haline geldi. Oyun, 20 Ekim 2022’de bilgisayarlara, PlayStation ve Xbox konsollarına tam sürümüyle başarılı bir çıkış yaptı.

 

TALEWORLDS ENTERTAINMENT HAKKINDA

TaleWorlds Entertainment, 2005 yılında kurulmuş bağımsız bir oyun geliştiricidir. İki kurucuyla ortaya çıkan TaleWorlds büyümeye devam edip, kendi yayıncılık ekibi de dahil olmak üzere 120’den fazla geliştiriciye ev sahipliği yapan bir şirket haline gelmiştir. Mount & Blade, piyasaya sürülmesinden bu yana, PC Gamer Magazine’in “Tüm Zamanların En İyi 100 PC Oyunu” listesinde kendine birden fazla kere yer bulması da dahil olmak üzere çok sayıda ödül aldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı