Tivilife yeni yıla en yeni içeriklerle giriyor

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu’nun yaşam kanalı Tivilife, ocak ayında birçok yeni içeriği izleyicilerle buluşturuyor.

  • 10 Ocak 2024
  • Tivilife yeni yıla en yeni içeriklerle giriyor için yorumlar kapalı
  • 114 kez görüntülendi.
Tivilife yeni yıla en yeni içeriklerle giriyor

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu’nun yaşam kanalı Tivilife, ocak ayında birçok yeni içeriği izleyicilerle buluşturuyor. Yürüyerek Gel, Vanilya Kokusu ve Çiftlikte Bir Gün ocak ayında Tivilife’da ekranlara geliyor. Tivibu Ev ve Tivibu Uydu’da 2’nci kanalda yer alan Tivilife ayrıca Tivibu Go ile web, akıllı cep telefonu/tablet ve belirli akıllı televizyonlar ile Apple TV içerisinde bulunan Tivibu uygulaması üzerinden de izlenebiliyor.

Türk Telekom’un dijital televizyon yayın platformu Tivibu’nun birbirinden özel içeriklerin yer aldığı yaşam kanalı Tivilife’da yeni yıl, yeni programlarla başlıyor. Ocak ayında birçok yeni içeriği izleyicisiyle buluşturan Tivilife, hayatın her alanından kesitler sunduğu yerli ve yabancı özel yapımlarıyla dopdolu bir yayın akışı sunuyor. 

 

En lezzetli tarifler Tivilife’da

Tivilife ocak ayında nefis tarifleri izleyici ile buluşturuyor. Şef Nur Anaç yaratıcı tariflerin reçetesini Vanilya Kokusu ile ekran başındakilerle paylaşıyor. Vanilya Kokusu her salı saat 20:05’te sadece Tivilife ekranlarında.

 

Doğal yaşam tutkunları için…

Tivilife doğa tutkunları için kırsal yaşamın merak edilenlerini de ekranlara getiriyor. Çiftlikte Bir Gün doğal yaşamın güzelliklerini ama aynı zamanda zorluklarını izleyicilere gözlemleme fırsatı sunuyor. Pastoral yaşamın a’dan z’ye anlatılacağı Çiftlikte Bir Gün her perşembe saat 20:30’da Tivilife’da. 

 

Yürüyerek Gel ile adım adım İstanbul

Gizem Erman Soysaldı’nın sunumuyla Yürüyerek Gel Tivilife seyircisini ekranlarının başında İstanbul turuna davet ediyor. Soysaldı, her bölüm farklı bir rotayla, bazen de konuklarıyla beraber şehri keşif turuna çıkıyor. Yürüyerek Gel her salı 19:30’da yeni bölümleriyle ekrana geliyor. 

Tivilife, eğlence, yarışma, doğa, gezi, yemek, sağlık, moda, teknoloji gibi hayatın her alanından içeriklerle, yerli ve yabancı yapımlarla, Tivibu Ev ve Tivibu Uydu’da 2’nci kanalda, Tivibu Go ile her an her yerde izleyicileriyle buluşuyor. Ek olarak Tivibu kullanıcıları, Tivilife programlarını Dizi – Yaşam klasörü aracılığıyla diledikleri zaman izleyebiliyorlar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı